Legyél te is Lumia 800 nagykövet!

2012.03.23| Nokia

A Nokia meghosszabbította a Lumia 800 Nagykövet játék jelentkezési határidejét.

A Nokia meghosszabbította a Lumia 800 Nagykövet játék jelentkezési határidejét. Április 20-ig várják a játékosok jelentkezését a Nokia Lumia 800 Nagykövet játékára a Facebookon. A Nokia február végén indította el nyereményjátékát, melynek fődíja 3 db Nokia Lumia 800 Windows Phone-alapú okostelefon. A játék nyertesei egyúttal Nokia Lumia 800 Nagykövetekké is válnak, így az ő feladatuk lesz, hogy okostelefonjuk segítségével heti egy blogbejegyzésben megosszák mindennapjaik egy-egy lenyűgöző pillanatát. A program végén a legnépszerűbb blogbejegyzések szerzője egy kétszemélyes finnországi utazást nyer. A játékosok fekete, fukszia és ciánkék színű Nokia Lumia 800 telefonokért szállhatnak versenybe, ha 2012. április 20-ig feltöltenek egy videóval vagy fényképekkel illusztrált blogbejegyzést a lenyűgöző mindennapok és/vagy a hétköznapi csodák témájában. A Nokia a játékra olyan 18 éven felüliek jelentkezését várja, akik úgy érzik, hogy a környezetükben fellelhető hétköznapi csodákat, ritka pillanatokat, érdekességeket szívesen megosztanák másokkal is. A beérkezett jelentkezési anyagokból a zsűri összesen harminc pályázatot választ be a döntőbe, a nyerteseket pedig a regisztrációkor választott színnek megfelelő kategóriában a Facebook felhasználók szavazzák meg.

Legyél te is Lumia 800 nagykövet!

A kiválasztott három nyertes Nokia Lumia 800 okostelefont nyer, de számukra még nem ér véget a játék, hiszen a legnépszerűbb blogbejegyzéseket szerző Lumia 800 Nagykövetet a Nokia egy kétszemélyes finnországi utazással jutalmazza. A Lumia 800 Nagykövet játékkal és a jelentkezéssel kapcsolatos további információ a Nokia hivatalos magyarországi Facebook oldalán, a Nokia HU-on érhető el.Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei