Legyél te is Lumia 800 nagykövet!

2012.03.23| Nokia

A Nokia meghosszabbította a Lumia 800 Nagykövet játék jelentkezési határidejét.

A Nokia meghosszabbította a Lumia 800 Nagykövet játék jelentkezési határidejét. Április 20-ig várják a játékosok jelentkezését a Nokia Lumia 800 Nagykövet játékára a Facebookon. A Nokia február végén indította el nyereményjátékát, melynek fődíja 3 db Nokia Lumia 800 Windows Phone-alapú okostelefon. A játék nyertesei egyúttal Nokia Lumia 800 Nagykövetekké is válnak, így az ő feladatuk lesz, hogy okostelefonjuk segítségével heti egy blogbejegyzésben megosszák mindennapjaik egy-egy lenyűgöző pillanatát. A program végén a legnépszerűbb blogbejegyzések szerzője egy kétszemélyes finnországi utazást nyer. A játékosok fekete, fukszia és ciánkék színű Nokia Lumia 800 telefonokért szállhatnak versenybe, ha 2012. április 20-ig feltöltenek egy videóval vagy fényképekkel illusztrált blogbejegyzést a lenyűgöző mindennapok és/vagy a hétköznapi csodák témájában. A Nokia a játékra olyan 18 éven felüliek jelentkezését várja, akik úgy érzik, hogy a környezetükben fellelhető hétköznapi csodákat, ritka pillanatokat, érdekességeket szívesen megosztanák másokkal is. A beérkezett jelentkezési anyagokból a zsűri összesen harminc pályázatot választ be a döntőbe, a nyerteseket pedig a regisztrációkor választott színnek megfelelő kategóriában a Facebook felhasználók szavazzák meg.

Legyél te is Lumia 800 nagykövet!

A kiválasztott három nyertes Nokia Lumia 800 okostelefont nyer, de számukra még nem ér véget a játék, hiszen a legnépszerűbb blogbejegyzéseket szerző Lumia 800 Nagykövetet a Nokia egy kétszemélyes finnországi utazással jutalmazza. A Lumia 800 Nagykövet játékkal és a jelentkezéssel kapcsolatos további információ a Nokia hivatalos magyarországi Facebook oldalán, a Nokia HU-on érhető el.Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01
| TomTop
A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Új dizájnt sugall az új iPhone 14 szivárgása

Új dizájnt sugall az új iPhone 14 szivárgása

2022.04.29
| PhoneArena
Az iPhone 14 széria kijelzőjének kiszivárgása megerősíti az előlapon lévő notch-ot.
Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

2022.06.09
A legújabb szoftverfrissítés a Galaxy S22 sorozat kameraszoftverét is érinti
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön használja a telefonját fizetésre?


Igen, az Apple Pay-t használom
Igen, a Google Pay-t használom
Igen, banki alkalmazást használok
Nem, de tervezem
NemKorábbi szavazások eredményei