Okosmérleget mutatott be a Huawei

2017.11.30| Huawei

A szerkezet méri a testzsír százalékot és a csontok ásványi anyag tartalmát is.

A felhasználó egészségi állapotát és a szervezet különböző funkcióit is elemző intelligens mérleget mutatott be a Huawei. Az AH100 okosmérleg az egyszerű súlymérés mellett állandó információval látja el a felhasználót, megmutatja többek között a testzsír százalékot, a szervezet proteintartalmát és szemmel tartja a vízháztartást is. A Huawei új okos eszköze 2017. december elején kerül a hazai boltok polcaira.

Az AH100 modell segítségével folyamatosan nyomon követhetők az egészség- és fitneszadatok. A Huawei Body Fat Scaler alkalmazással a felhasználó okostelefonjával teljes képet kaphat teste aktuális állapotáról. Az alkalmazás magyar nyelven is elérhető. A Huawei Health alkalmazás beállításainak köszönhetően az eszköz naplózza többek között a testzsír százalék, az izomtömeg mennyiség, a proteintartalom és a csontok ásványi anyag tartalmának és a BMI (testtömeg index) értékeit is. Az okosmérleg egyedülálló módon, az úgynevezett Bioelektromos impedancia elemzés (BIA) segítségével vizsgálja a test összetételét, vagyis hogy megfelelő mértékű-e a szervezet izom-víz-zsír aránya. Segítségével megállapítható többek között az anyagcsere sebessége és a szervezet mélyebb rétegeiben található zsigeri zsírtartalom szintje.

Az AH100 okosmérleg időrendben tárolja az egészségügyi adatokat és képes 10 különböző felhasználói csoportot is azonosítani, ha offline állapotban használják. Az intelligens riasztó funkciónak köszönhetően az eszköz figyelmezteti a felhasználót, ha a mért egészség- és fitness értékei nagy eltéréseket mutatnak a múltbéli eredményekhez képest. A Huawei okosmérleg az összes adatot saját flash memóriáján tárolja az áramkimaradás miatti adatvesztés megelőzése érdekében.

A gyártó az okosmérleget könnyű, nagy szilárdságú edzett üvegtesttel, átlátszó ITO bevonattal és nagy fényerejű fehér LED kijelzővel szerelte fel. Használata egyszerű, már 2 kg-os súly esetén is működésbe lép és aktiválja a Bluetooth kapcsolatot. Az adatok rögzítése és az elemzés befejezése után 10 perccel az eszköz automatikusan hibernálja magát.

A mérleg Android 4.4/iOS 8.0 vagy újabb operációs rendszert futtató, Bluetooth 4.0 vagy újabb technológiát támogató okostelefonokkal kompatibilis. Az AH100 december elején kerül a hazai boltok polcaira, elsőként a Media Markt és Euronics üzleteiben, valamint webáruházában lehet megvásárolni bruttó 12 990 Ft-os javasolt fogyasztói áron.

 

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.