Mozi otthon és úton, új filmekkel

2015.07.07| Vodafone

Igazi különlegesség kerül július második hetében a Vodafone Red Mozi kínálatába, az első hazai premierfilm, az elmúlt évek egyik legsikeresebb magyar alkotása: Ujj Mészáros Károly filmje a Liza, a Rókatündér.

Igazi különlegesség kerül július második hetében a Vodafone Red Mozi kínálatába, az első hazai premierfilm, az elmúlt évek egyik legsikeresebb magyar alkotása: Ujj Mészáros Károly filmje a Liza, a Rókatündér. A Lizát a hazai és a külföldi közönség is szerette, a mozikban több mint 100 ezren látták már és a fekete komédiát a nézők mellett a kritikusok is díjazták Portugáliában, Hollandiában és Belgiumban és legutóbb az újvidéki fesztiválon, a brazil Fantaspoa nemzetközi filmfesztiválon pedig a főszeplő Balsai Mónika kapta a legjobb színésznő díját. A történet főhőse Liza, aki kétségbeesve keresi a szerelmet, de ha egy férfi megkívánja, halállal lakol érte. Ezért Liza mindent megtesz, hogy legyőzze az átkot és megálljt parancsoljon a szerencsétlenségsorozatnak. A helyszín a hatvanas évek alternatív Budapestje, a film szereplői pedig mind mintha Wes Anderson köpenyegéből bújtak volna ki.

A Red Mozit akár öt különböző eszközzel is lehet használni, s ezek közül kettőn párhuzamosan is mehet bármely tartalom lejátszása, így újranézhető például a hatalmas hazai közönségsiker, a Csak szex és más semmi, a Coming Out, vagy a Kaméleon is. A számtalan egyéb film és sorozat mellett hazai klasszikusokkal is találkozhatunk Red Mozi kínálatában, így bármikor megnézhető az Indul a bakterház, de a nyári szünetben elkerülhetnek kötelező olvasmányok filmváltozatai is, mint A koppányi aga testamentuma, a Bánk bán, vagy az Ábel a rengetegben. A Red Premier filmek – mint ezen a héten a Liza, a Rókatündér - egy hétig külön díj nélkül nézhetőek meg, ezért érdemes beállítani az alkalmazáson belül a Red Premier értesítőt, hogy senki ne maradjon le az újdonságokról.

A Red Mozi szolgáltatás a Red Extra EU ügyfelek számára díjmentesen érhető el, a többi Red szolgáltatáscsomag, illetve a MobilNet csomagok mellé pedig havi 1990 Ft-os díjon lehet megrendelni, hűségidő nélkül. Az előfizetési díjat az első hónapban a Vodafone elengedi és minden hónapban 1GB extra adatot is ad a Red Mozit megrendelőknek. A Vodafone Red Mozi mobil alkalmazás Android és iOS eszközökre tölthető le és elérhető számítógéppel is a Red Mozi címen. A következő Red Premier a Szupercella című film lesz, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone és többek között 50 Cent közreműködésével.



 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!



Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.