Megölte a térerõt az iOS 6.1

2013.02.13| Apple Support

Hétfõ este derült ki a brit Vodafone felhasználói számára, hogy az iOS 6.1 frissítés komoly bajt okozhat.

Hétfõ este derült ki a brit Vodafone felhasználói számára, hogy az iOS 6.1 frissítés komoly bajt okozhat. A szolgáltató SMS-ben figyelmeztette iPhone 4S mobilt birtokló elõfizetõit, hogy amennyiben még nem tették meg, úgy ne frissítsék a rendszert iOS 6.1-re, mivel azzal – egy szoftverhiba miatt – nem tudnak majd csatlakozni a mobilnetre, nem tudnak hívást és üzenetet indítani és fogadni, gyakorlatilag nem lesz térerõ. Le a kalappal az Apple elõtt, alig egyetlen nappal a felhívás után ki is adta az update-et, így már a jól mûködõ OS tölthetõ le az iOS 6.1.1 képében a készülékekre. A frissítés csak azok számára tölthetõ le, akiket érintett a hiba. Az update azonban a teljes iOS 6.1-et is tartalmazza, így 968 megabájtos letöltést jelent, míg akiknél már fennáll a hiba, csak egy 23 megabájtos fájl letöltését kell várni.

Megölte a térerõt az iOS 6.1

Megölte a térerõt az iOS 6.1

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Érdekes, hogy egyébiránt az Apple iPhone 5 usereknél is okozhat hibát az iOS 6.1, sokaknál az eddig nem tapasztalt, rendkívül gyors akkumulátor-merülés a baj, melynek oka úgy tûnik, az Apple Mail, mások pedig a Microsoft Exchang szerverekre nem tudnak csatlakozni. Ez utóbbi két bugot nem tudni, mikor javítja az Apple.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei