iPhone 5 hiba: lilás képeket készít

2012.10.08| GSM Arena

Amióta kapható az Apple iPhone 5, nem maradt ki idén sem a hibalista.

Amióta kapható az Apple iPhone 5, nem maradt ki idén sem a hibalista. Először szó volt arról, hogy szorul az USB kábel, egészen pontosan a Lightening csatlakozó egyik szériája úgy sikerült, hogy kiszedhetetlen lett a számítógépekből. Ilyen esetben az Apple ingyen cserekábelt ajánlott fel a pórul jártaknak. A mostani hiba azonban idegesítőbb, ugyanis bizonyos esetekben az iPhone 5 – amely kamerája elméletileg teljesen megegyezik az iPhone 4S-ével - erősen lilás árnyalatú fotókat készít, ezen utólag nem is lehet változtatni. Az Apple Support oldalán – az oldal jelenleg nem elérhető… - azt írták, ez teljesen normális, ugyanis rosszul fogja a user a telefont, úgy kell fotózni, hogy a szemből/oldalról jövő igen erős fényforrás ne legyen benne a kamera látószögében. Rendben, értjük mi, hogy megint a felhasználó a nem komplett – mint az iPhone 4-nél, ahol ugye szintén több millió tulaj fogta rosszul a mobilt és ezért nem volt térerő –, de akkor hogy van az, hogy pontosan ugyanakkor, ugyanott a két iPhone-nal készített képek közül az egyik hibátlan, a másik viszont lilás?

iPhone 5 hiba: lilás képeket készít



További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei