Hibás hirek és információk

Több kijelzőhibás Galaxy S9+ bukkant fel

Több kijelzőhibás Galaxy S9+ bukkant fel

2018.03.22
| Phone Arena
Úgy tűnik, a Samsung Galaxy S9+ is küzd gyerekbetegséggel, ezúttal a kijelző érintett.
Ezt az Apple töltőt ne használd!

Ezt az Apple töltőt ne használd!

2016.01.29
| Engadget
Apple-mániás világjárók figyelem! Az Apple visszahív egy több mint tíz év óta árult, hibás töltőfejet.
Kijelzőhibásak az új Nokia Lumia 930 modellek

Kijelzőhibásak az új Nokia Lumia 930 modellek

2014.07.14
| GSM Arena
A finn gyártó Nokia Lumia 930 okostelefonja pénteken jelent meg az Egyesült Államokban és Európában, azonban máris hibás.
Ingyen cserélik a hibás Samsung Galaxy S4 akksikat

Ingyen cserélik a hibás Samsung Galaxy S4 akksikat

2013.10.17
| IntoMobile
A nagyobbik dél-koreai gyártó hivatalosan is elismerte, hogy gond van bizonyos Galaxy S4 széria akkumulátoraival, ezeket ingyen és bérmentve cserélik.
iPhone 5 hiba: lilás képeket készít

iPhone 5 hiba: lilás képeket készít

2012.10.08
| GSM Arena
Amióta kapható az Apple iPhone 5, nem maradt ki idén sem a hibalista.
Samsung Galaxy Note: gond a kijelzõvel

Samsung Galaxy Note: gond a kijelzõvel

2012.07.17
| GSM Arena
A friss hírek szerint a nagyobbik dél-koreai phabletje komoly kijelzõhibával küzd bizonyos esetekben.
Vírus az Apple App Store-ban

Vírus az Apple App Store-ban

2012.07.06
| Phone Arena
Meglepő módon a komoly ellenőrzések ellenére is vírusos alkalmazás került fel az Apple App Store-ba.
Hibás Google Nexus 7 táblagépek a piacon

Hibás Google Nexus 7 táblagépek a piacon

2012.07.04
| Android Police
Épphogy csak elérhetõ a keresõóriás új nettáblája, máris fény derült az elsõ gyermekbetegségre, ugyanis hibás néhány darab kijelzõje.
Hibás kijelzővel jön a Galaxy S3

Hibás kijelzővel jön a Galaxy S3

2012.05.22
| XDA
Lassan kötelező lesz, hogy minden új csúcsmobil hibás megjelenítővel kerüljön piacra, a jelek szerint ez alól a már megjelenése előtt egekig magasztalt Samsung Galaxy S3 sem kivétel.
Hibásak a Sony Xperia S kijelzői - ingyen cserélik

Hibásak a Sony Xperia S kijelzői - ingyen cserélik

2012.04.02
| Xperia Blog
A Sony hivatalos közleményben is elismerte, hogy a vadiúj Sony Xperia S mobilok egy szériája kijelző-gondokkal küzd.
Hibás a Skype for Windows Phone

Hibás a Skype for Windows Phone

2012.03.01
| Phone Arena
Bár a héten mutatták be hivatalosan a Windows Phone rendszerre optimalizált és teljes kezelőfelület-változáson átment Skype-ot, máris kiderült, alapvető gondokkal küzd.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei