Helyi extra ajánlat Kecskeméten, Szegeden és Szolnokon

2012.09.05| Vodafone

Díjmentes hívással és a helyi weboldalak szabad böngészésével kínál új elõfizetési lehetõséget a Vodafone három városban, így Kecskeméten, Szegeden és Szolnokon.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Díjmentes hívással és a helyi weboldalak szabad böngészésével kínál új elõfizetési lehetõséget a Vodafone három városban, így Kecskeméten, Szegeden és Szolnokon. A helyieknek új lakossági elõfizetés vásárlásával lehetõségük van arra, hogy belföldön díjmentesen hívjanak egy kiválasztott Vodafone-os telefonszámot, illetve 0 Ft-ért érjenek el olyan weboldalakat, mint a helyi közlekedés, hírek és programok. Új 2 éves Matrix tarifacsomag vásárlása mellé mostantól egy különleges lehetõség érhetõ el a kecskeméti ügyfeleknek, mellyel belföldön bármikor 0 Ft-os percdíjjal hívhatják egy Vodafone-os barátjukat. Ráadásul 2 éves határozott idejû szerzõdéskötés esetén a szolgáltató az elsõ 6 hónapban az opció havidíját is elengedi. A hetedik hónaptól az opció havidíja bruttó 732 Ft, a megadott kedvenc telefonszámot pedig havonta egyszer módosíthatják is. A helyi közlekedési információk a városi programok és a helyi hírek is díjmentesen érhetõek el telefonról.

Helyi extra ajánlat Kecskeméten, Szegeden és Szolnokon

A Vodafone ezzel az extra ajánlattal új ügyfeleinek kíván lehetõséget nyújtani arra, hogy okostelefonjukkal kihasználhassák a modernizált hálózat minden elõnyét, legyen szó hanghívásokról, vagy mobilinternetrõl. A Helyi Extra ajánlat a Vodafone városbeli márka- és viszonteladói üzleteiben érhetõ el. Az akció keretében a Nokia 500 okostelefon 1 Ft-ért vásárolható meg Mátrix 3 tarifával, melynek havidíja 6 780 Ft két éves határozott idejû szerzõdéssel.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei