Helyi extra ajánlat Kecskeméten, Szegeden és Szolnokon

2012.09.05| Vodafone

Díjmentes hívással és a helyi weboldalak szabad böngészésével kínál új elõfizetési lehetõséget a Vodafone három városban, így Kecskeméten, Szegeden és Szolnokon.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Díjmentes hívással és a helyi weboldalak szabad böngészésével kínál új elõfizetési lehetõséget a Vodafone három városban, így Kecskeméten, Szegeden és Szolnokon. A helyieknek új lakossági elõfizetés vásárlásával lehetõségük van arra, hogy belföldön díjmentesen hívjanak egy kiválasztott Vodafone-os telefonszámot, illetve 0 Ft-ért érjenek el olyan weboldalakat, mint a helyi közlekedés, hírek és programok. Új 2 éves Matrix tarifacsomag vásárlása mellé mostantól egy különleges lehetõség érhetõ el a kecskeméti ügyfeleknek, mellyel belföldön bármikor 0 Ft-os percdíjjal hívhatják egy Vodafone-os barátjukat. Ráadásul 2 éves határozott idejû szerzõdéskötés esetén a szolgáltató az elsõ 6 hónapban az opció havidíját is elengedi. A hetedik hónaptól az opció havidíja bruttó 732 Ft, a megadott kedvenc telefonszámot pedig havonta egyszer módosíthatják is. A helyi közlekedési információk a városi programok és a helyi hírek is díjmentesen érhetõek el telefonról.

Helyi extra ajánlat Kecskeméten, Szegeden és Szolnokon

A Vodafone ezzel az extra ajánlattal új ügyfeleinek kíván lehetõséget nyújtani arra, hogy okostelefonjukkal kihasználhassák a modernizált hálózat minden elõnyét, legyen szó hanghívásokról, vagy mobilinternetrõl. A Helyi Extra ajánlat a Vodafone városbeli márka- és viszonteladói üzleteiben érhetõ el. Az akció keretében a Nokia 500 okostelefon 1 Ft-ért vásárolható meg Mátrix 3 tarifával, melynek havidíja 6 780 Ft két éves határozott idejû szerzõdéssel.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokAz iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Képeken az iPhone 14 Pro Max!

Képeken az iPhone 14 Pro Max!

2022.08.26
| Phone Arena
Az Apple megerősítette a Far Out eseményt szeptember 7-i dátummal, ahol bejelenti az iPhone 14 sorozatot, az Apple Watch Series 8-at és két másik óramodellt, valamint az új AirPodokat.
Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

2022.08.09
| Phone Arena
Friss videó mutatja be az iPhone 14 Pro Max és az iPhone 13 Pro Max tervezési különbségeit.
Exkluzív: Ezek a Samsung Galaxy telefonok 2023 előtt Android 13-at kapnak!

Exkluzív: Ezek a Samsung Galaxy telefonok 2023 előtt Android 13-at kapnak!

2022.09.24
| SamMobile
A Samsung keményen dolgozik azon, hogy felkészítse a One UI 5.0-t néhány Galaxy készülékhez, és a kockázatot vállalni hajlandó tagok az elmúlt hetekben hozzáfértek a béta firmware-hez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei