A Vodafone csökkentette 5G-s árait!

2020.03.10| Phone Arena

A hazánkban is jelen lévő szolgáltató csökkentette leggyorsabb és korlátlan, 5G adatcsomagjának árát.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Igaz, nem Magyarországon, hanem Nagy-Britanniában. A Vodafone UK szokatlanul nagyvonalú most az új és a meglévő ügyfeleivel, így ideiglenesen leakciózta több korlátlan adatcsomagját, beleértve a lehető leggyorsabb opciót, az Unlimited Max csomagot.

A 24 hónapos SIM szerződés havi 30 fontot, átszámítva közel 12 ezer forintot, illetve évi 720 fontot kér el a csomagért, ha azonban április 1-je előtt köt valaki szerződést, úgy a Vodafone az első fél évben ötven százalék engedményt ad, vagyis 15 fontért, kevesebb, mint hatezer forintért lehet korlátlan 5G-s mobilnet előfizetést szerezni. A 24 hónap alatt így összesen 90 font, nagyjából 35 ezer forint takarítható meg.

A Vodafone csökkentette 5G-s árait!

Ami a Vodafone Unlimited Max ajánlatot illeti, ez a lehető leggyorsabb, 5G-s hozzáférést is engedélyezi. Praktikusan ez azt jelenti, hogy akár Ultra HD formátumban is streamelhetők filmek, zenék. Az akcióban érintett csomagok korlátlan hívást és SMS-t is tartalmaznak, az egyetlen korlátozás a roaming során felhasználható 25 gigabájt. Vajon itthon mikor kapunk ilyen ajánlatokat hasonló áron?

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei