Megjelenés előtt: minden a Pixel Watch okosóráról

2022.10.02| Phone Arena

Több Pixel Watch részlet és kép is napvilágot látott az Amazon idő előtti oldal aktiválása jóvoltából, amelyet azóta eltávolítottak.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Amint a 9to5Google beszámolt róla, Steve H.McFly és a SmartDroid gyorsan észrevették az újdonságot, és mentettek néhány promóciós képet, mielőtt eltávolították volna.

A mai kiszivárogtatás felfedte az összes részletet, amit csak tudni kell és Pixel Watchról, valamint néhány egyéb apróságot, például a Fitbit integrációt. Ahogy a hivatalos képek is mutatják, a Pixel Watch kör alakú számlappal és kupolás kialakítással rendelkezik. A kijelző a szélek fölé görbül. Újrahasznosított rozsdamentes acélból készült, és forgó koronával rendelkezik.

Kiderült, hogy négy különböző szíj lesz: fekete, szürke, törtfehér és világoszöld szilikon szíj; szőtt szövet stílus narancssárga, zöld és fekete árnyalatokban; és két különböző bőrszíj opció, köztük egy stílus fekete és zöld színben, egy pedig fekete, szürke és narancssárga színekben.

A galéria soha nem látott óralapokat is tartalmaz, köztük egyet, amely csak szavakkal mutatja az időt, és egy másikat, amely fekvő grafikát tartalmaz.

Ezen kívül láthatunk néhány olyan funkciót, amelyeket a Fitbit leányvállalata ihletett, mint például az EKG-támogatás. A képeken egy segélyhívó felület és a Fast Pair is látható a hordható készülék beállításához.

A Pixel Watch Amazon oldala megerősített néhány korábbi pletykát is, mint például az 50 méterig terjedő vízállóság, a karcálló Corning Gorilla Glass üvegvédelem, az alvásfigyelés és a Pixel Buds gyors párosítása. Az órában lesz egy vészhelyzeti mód is, amely figyelmezteti a kiválasztott kapcsolatokat. A Pixel Watch vásárlói hat hónapig ingyenesen élvezhetik a Fitbit Premium szolgáltatást.

A Google először a májusi I/O konferencián mutatta be a Pixel Watch előzetesét. A hordhatót az teszi izgalmassá, hogy ez lesz az első óra egy olyan cégtől, amely évek óta fejleszt szoftvereket az órákhoz. Ez a jelenlegi legjobb okosórák félelmetes versenytársává teheti.

A kiszivárogtatott adatok szerint az óra 349 dollárról indul, ami drágábbá tenné, mint a Samsung Galaxy Watch 5, de megfizethetőbb lenne, mint az Apple Watch Series 8.

A Pixel Watch állítólag egy processzort és egy társprocesszort tartalmaz a motorháztető alatt, amelyekhez 1,5 GB RAM és 32 GB tárhely társul, emellett egész napos üzemidőt is ígér.

A Pixel Watch teljes egészében október 6-án fog megjelenni, és egy friss pletyka szerint a Pixel 7 Pro előrendelése esetén ingyen adják.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.