Leesik a Google Pixel Watch hátlapja

2023.06.07| Android Authority

Sok érintett Pixel Watch felhasználó már igényelhetett cserét a garancia keretében.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Több felhasználó is arról számolt be, hogy a Pixel Watch hátlapja levált. Az ügyfélszolgálat a legtöbb esetben cserelapot adott ki. A Google közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban, amelyben azt írja, hogy vizsgálja a problémát.

Frissítés, 2023. június 2.: A Google az Android Authoritynek adott nyilatkozatot a kérdéssel kapcsolatban. Íme a nyilatkozat teljes terjedelmében:

"Tudomásunk van arról, hogy a Google Pixel Watch felhasználók egy nagyon kis számának problémája van az óra hátlapján lévő üveggel. Azon dolgozunk, hogy azonosítsuk az okát, és a lehető leggyorsabban orvosoljuk a helyzetet."

Remélhetőleg a Google a probléma végére jár, és gondoskodik minden olyan vásárlóról, aki ezzel a problémával találkozik.

Leesik a Google Pixel Watch hátlapja

Ha jó Wear OS-es okosórákról van szó, kevesebb lehetőség van, mint azt az ember remélné. A Pixel Watch volt a Google kísérlete arra, hogy jó Wear OS okosórát készítsen. Mivel azonban egy Pixel készülékről van szó, a Pixel Watch szenved a Pixel hardver átkától, a felhasználók arról számolnak be, hogy a készülékeik hátlapja véletlenszerűen felpattannak.

Az AndroidPolice által összeszedett panaszokban több olyan esetről is beszámoltak a Pixel Watch tulajdonosok, amikor az óra hátlapja levált. Amikor az órát lehúzzák a mágneses töltőről, az egész hátlap egyszerűen lecsúszik.

Leesik a Google Pixel Watch hátlapja

Ez arra utal, hogy a hátlap rögzítéséért felelős ragasztóval van gond. A legtöbb ilyen jelentésnél nem lehet kimutatni semmilyen ragasztómaradványt az órán vagy a hátlapon. A Pixel Watch töltés közben felmelegszik, ami idővel szintén meglazíthatja a ragasztót.

A Google hivatalosan még nem ismerte el a problémát. Az érintett felhasználók felvették a kapcsolatot a Google ügyfélszolgálatával, és a vállalat a legtöbbeknek cserekészüléket küldött. Néhány tulajdonosnak eszkalálnia kellett a problémát, mivel nem kaptak cserét.

Leesik a Google Pixel Watch hátlapja

Aggasztó, hogy egyre gyakoribbak ezek a bejelentések. A Pixel Watch por- és vízállósági besorolása rögzített hátlapot feltételez. A hátlap nélkül ezek a minősítések nem érvényesek. Ez akkor is csökkenti a minősítésbe vetett bizalmat, ha a hátlap a helyén van. Ha az órád hátlapja leesik vagy le fog csúszni később, erősen javasoljuk, hogy tartsd távol a portól és a víztől, és vedd fel a kapcsolatot a Google ügyfélszolgálatával.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.
7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

2023.06.12
| Android Police
Manapság az Android és az iOS nem is különbözik annyira, mint ahogyan azt gondolná. Mindenkinek megvan az általa preferált platform, de ahogy mindkét operációs rendszer kiforrott, mindegyik követte az okostelefonos riválisok által először kijelölt utakat.
Samsung Galaxy Watch6 teszt: ismerős, mégis más

Samsung Galaxy Watch6 teszt: ismerős, mégis más

2023.08.06
| Telefonguru
A Samsung Galaxy Watch6 az eddigi legkifinomultabb Samsung okosórának tűnik, amely átgondolt dizájnt és wellness-frissítéseket vezet be. Ráadásul a Galaxy Watch6 Classichoz visszatér a rajongók kedvenc fizikai forgó előlapja, de ezúttal karcsúbban.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei