Lenovo okosóra 10 ezerért

2020.06.02| (x)

Alig több, mint tízezer forintért szerezhető be a Lenovo S2 okosóra akcióban.

A Lenovo S2 okosórát azok részére ajánljuk, akik főként sporttevékenységüket szeretnék monitorozni. A fekete színű óra hipoallergén szilikon-textil szíjat kapott, kinézetre a szögletes dizájn miatt nagyban hasonlít az Apple Watch-hoz. A készülék 3ATM vízállósággal rendelkezik.

A Lenovo S2 kijelzője egy 1.4 colos, 240×240 pixel felbontású IPS LCD panel éles képpel és élénk színekkel. A megjelenítőt 2.5D Arc edzett üveg védi a karcoktól. A burkolat alatt gyro szenzorokat találunk a sportfelismeréshez és –követéshez, valamint pulzusmérőt és Bluetooth-támogatást. A Lenovo S2 Android és iOS készülékekkel egyaránt használható kompromisszum nélkül.

Az okosóra számos edzés típust tud követni, legyen szó futásról, biciklizésről, ugrálókötelezésről, kosárlabdázásról, fociról. Intelligens készülék révén rezgéssel jelzi a bejövő hívásokat és üzeneteket, valamint az értesítéseket, monitorozza az alvást, valamint az óra számlapok is személyre szabhatók. A Lenovo S2-be egy 180 mAh-s akkumulátor került, ez a gyártó adatai szerint 25 nap készenlétet is biztosíthat egyetlen feltöltéssel.

A Tomtop kínálatában a Lenovo S2 okosóra most csak 32.99 dollárba kerül, ehhez még áfamentes szállítást sem kell kérni, ugyanis az ára áfafizetési határ alatt van.

 

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!