Lenovo okosóra 10 ezerért

2020.06.02| (x)

Alig több, mint tízezer forintért szerezhető be a Lenovo S2 okosóra akcióban.

A Lenovo S2 okosórát azok részére ajánljuk, akik főként sporttevékenységüket szeretnék monitorozni. A fekete színű óra hipoallergén szilikon-textil szíjat kapott, kinézetre a szögletes dizájn miatt nagyban hasonlít az Apple Watch-hoz. A készülék 3ATM vízállósággal rendelkezik.

A Lenovo S2 kijelzője egy 1.4 colos, 240×240 pixel felbontású IPS LCD panel éles képpel és élénk színekkel. A megjelenítőt 2.5D Arc edzett üveg védi a karcoktól. A burkolat alatt gyro szenzorokat találunk a sportfelismeréshez és –követéshez, valamint pulzusmérőt és Bluetooth-támogatást. A Lenovo S2 Android és iOS készülékekkel egyaránt használható kompromisszum nélkül.

Lenovo okosóra 10 ezerért

Az okosóra számos edzés típust tud követni, legyen szó futásról, biciklizésről, ugrálókötelezésről, kosárlabdázásról, fociról. Intelligens készülék révén rezgéssel jelzi a bejövő hívásokat és üzeneteket, valamint az értesítéseket, monitorozza az alvást, valamint az óra számlapok is személyre szabhatók. A Lenovo S2-be egy 180 mAh-s akkumulátor került, ez a gyártó adatai szerint 25 nap készenlétet is biztosíthat egyetlen feltöltéssel.

Lenovo okosóra 10 ezerért

A Tomtop kínálatában a Lenovo S2 okosóra most csak 32.99 dollárba kerül, ehhez még áfamentes szállítást sem kell kérni, ugyanis az ára áfafizetési határ alatt van.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei