Készlet kisöprési akció a Gearbestnél

2018.05.11| (x)

Méretes, többszörös akciót tart a Gearbest, valamint a Meiigoo Note 8 phablet is olcsóbban vásárolható most meg.

A Meiigoo Note 8 egy hat colos, full HD+ felbontású kijelzővel ellátott okostelefon, amelyben a jól ismert nyolcmagos, 1.5 gigahertzes MediaTek 6750T chipset és 4 gigabájt RAM dolgozik. A 64 gigabájtos tárhely akár további 256 gigabájttal is bővíthető igény szerint, ezt az Android 7 rendszer is elbírja.

A Meiigoo Note 8 funkciói között ujjlenyomat-olvasó, arcfelismerő, Incell kijelző, valamint dual hátlapi kamerarendszer is megtalálható, ez utóbbi a portrék fotózásához, bokeh effekt képekhez kiválóan használható. Aki sportol és szeretne a telefonhoz rögtön egy vezetékmentes fülest választani, éppen akciós a Xiaomi egyik headsete.

A Meiigoo Note 8 most akciósan 199 dollárért vásárolható meg fekete színben, a kék változat 185 dollárt kóstál, az arany színű viszont a 210 dolláros árcédulával felárasnak tekinthető. Az EU Express áfamentes szállítási mód mindössze 8.76 dollárért elérhető, viszont jelenleg a GB100-$20off- kuponnal összesen 189 dollárra csökkenthető az ár.

A készlet kisöprési akció keretein belül amennyiben a rendelés összege meghaladja a 100 dollárt – egy rendelésben csak egy, ilyen érték feletti termék lehet – úgy a GB100-$20off- kódot használva húsz dollárt megspórolhatunk a végösszegen. További lehetőség az 50 dollár feletti rendeléshez kapcsolódik, itt a GB50-$15off- kóddal tizenöt dollár spórolható meg. Az akció további részleteiről és az egyébként is akciós, raktárkészlet kisöprési ajánlatokról itt olvashatunk.

 

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.