Akcióban a OnePlus 8

2020.04.27| (x)
Címkék:

Gearbest

,

akció

,

OnePlus 8


A Gearbest leakciózta a legjobban fogyó mobiljait, köztük a OnePlus 8-at is.

A „Top Selling phones” ajánlatok közül válogattunk, az akció ma indult a Gearbestnél. A OnePlus 8-ra persze egyelőre valójában csak előrendelés adható le, amely egy nap múlva le is jár. A kínai cég újdonsága, a nem Pro változat 6.55 colos kijelzővel érkezett. A Snapdragon 865 chipset a jelenlegi legújabb, támogatja az 5G hálózatokat is. Az akcióban részt vesz a 8+128, illetve a 12+256 gigabájtos változat is.

A OnePlus 8 48+2+16 megapixeles kamerákat hoz a hátlapon, a 4300 mAh-s akkumulátor pedig bőven kibírja az egész napot, de ha mégsem, akkor sincs gond, hiszen a világ egyik leggyorsabb töltését biztosítja a OnePlus a Warp Charge 30T gyorstöltéssel.

Akcióban a OnePlus 8

A funkciók között megtalálható a Wi-Fi 6 támogatás, a sztereó hangszórók, a vékony, hajlított dizájn, valamint a híresen gyors és sűrűn frissítésre kerülő OxygenOS.

Akcióban a OnePlus 8

A OnePlus 8 fekete vagy zöld színben kapható, 8+128 gigabájt kombinációban 225.787 forintot kérnek el érte, míg 12+256 gigabájt verzióban 259487 forintot. Ezzel több, mint 40 ezer forinttal olcsóbb a hivatalos árnál. Rendelésnél figyeljünk oda az áfamentes szállításra!

Kiemelnénk még az Oukitel WP5 okostelefont, amely bár nem egy erőgép, de több olyan tulajdonsága van, ami miatt igen érdekes lehet. Az egyik a kompakt, 5.5 colos, HD+ felbontású kijelző, a teljes körű 4G-támogatás, a tripla kamera, az Android 9, az IP68 és IP69 burkolat, valamint a 8000 mAh-s akkumulátor.

Akcióban a OnePlus 8

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A tudást 1.8 gigahertzes, négymagos processzor, 3 vagy 4 gigabájt RAM és 32 gigabájt tároló biztosítja. A 13+2+2 megapixeles kamerákhoz négy LED-es vaku tartozik, az ujjlenyomat-olvasó mellett pedig arcfelismerő is rendelkezésre áll. Ezért a strapamobilért a Gearbest most csak 33697 forintot kér el.

Az Ulefone Armor 7 is kirívóan jó áron érhető el még egy napig, 184 ezer forintos teljes ár helyett 120 ezer forintba kerül csak. Az Ulefone neve nem ismeretlen itthon sem, az Armor 7 4G hálózati támogatással, 6.3 colos, full HD felbontású kijelzővel, Android 9 rendszerrel érkezik.

Akcióban a OnePlus 8

A Helio P90 nyolcmagos processzor, a 8 gigabájt RAM, valamint a 128 gigabájt tárhely bizonyítja, hogy nem egy himi-humi modellről beszélgetünk. Az Armor 7 az IP68 szabványnak megfelelően por- és vízálló burkolattal rendelkezik, az 5500 mAh-s akkumulátor pedig jó szolgálatot tesz. A hátlapi fő kamera 48 megapixel felbontással rendelkezik, hozzá 16+8 megapixeles érzékelők tartoznak.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Mit tehetsz, ha elfelejtetted a lock screen mintát?

Mit tehetsz, ha elfelejtetted a lock screen mintát?

2016.01.14
| SamMobile
Sokakban felmerül, hogy vajon mit lehet tenni akkor, ha Samsung okostelefonján elfelejti a lezárt képernyõ feloldó jelszavát, kódját vagy a mintát. Szerencsére van megoldás.
Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei