Ingyen beszélhetnek a hozzátartozókkal a németországi magyarok

2016.12.20| Telekom és Vodafone

A Magyar Telekom és a Vodafone is ingyen beszélgetést biztosít bizonyos keretek között a berlini merénylet miatt a Németországban tartózkodóknak.

A Berlinben történt tegnapi (2016. december 19.) terrortámadás idején Németországban tartózkodó ügyfeleink számára a roaming díjakból maximum bruttó 10 000 Ft-ot jóváírunk annak érdekében, hogy ügyfeleink hozzátartozóikkal történő kommunikációjukat támogassuk. Az érintett előfizetőket hamarosan SMS üzenetben fogjuk tájékoztatni.

(Telekom)

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A berlini események miatt a Vodafone minden Németországban roamingoló ügyfele bruttó 10 ezer Ft értékhatárig jóváírást kap a 2016. december 19-én 20 órától december 20-án 10 óráig terjedő időszakban bonyolított SMS és hívásforgalmából. A jóváírás a Magyarországra és Németországon belülre indított hívásokra, valamint a Németországban fogadott hívásokra vonatkozik, közölte a Vodafone Magyarország kedden.

(Vodafone)





Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!