Három óra alatt egymillió Mate 30 fogyott

2019.10.01| Playful Droid

Alig három órával a megjelenés után több mint egymillió Huawei Mate 30 fogyott Kínában.

Tegnap nyílt Shenzenben, Kínában a Huawei fő üzlete, maga Richard Yu, a vállalat ügyvezető igazgatója tartotta a nyitó ceremóniát. Beszéde alatt Yu elmondta a jó hírt, miszerint elképesztő gyorsan fogy a hatalmas érdeklődésre számot tartó Mate 30 széria, három óra alatt már több mint egymillió példányt rendeltek elő. Ez hatszor nagyobb előrendelést jelent a valóban igen sikeres Huawei P30 szériához képest is.

A szeptember 6-án debütált Huawei Mate 30 4G és a Mate 30 Pro 4G Kínában elérhető már online és offline üzletekben egyaránt, az 5G-s modell november 1-jén kerül a piacra. A négy színből az Emerald Green és a Cosmic Purple variánsok viszik a prímet szemben a másik két árnyalattal. A hatalmas kínai érdeklődés ellenére mindenki nagyon kíváncsi, hogy hogyan teljesít Európában a Mate 30 széria Google Play szolgáltatások és alkalmazások nélkül. A cég húszmillió Mate 30-at szeretne értékesíteni.

 

 

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!