345 ezer forintba kerül a Huawei Mate 30 Pro

2020.01.21| Huawei

Az első, hivatalosan Google nélküli okostelefon hazánkban január végétől kapható.

A Huawei Mate 30 Pro ősszel mutatkozott be, a gyártó legerősebb mobiljaként. A telefon hazánkban is elérhető lesz január végétől, erősen limitált darabszámban. A Mate 30 Pron a Huawei saját fejlesztésű szolgáltatási rendszere található, a Huawei Mobile Services, ez váltja ki a Google Mobile Servicest.

A HMS teljes körű alkalmazás és szolgáltatás ökoszisztémát kínál, legyen szó videózásról vagy navigációról, a felhasználók az alkalmazásokat a Google Play helyett a Huawei saját boltjából, az AppGallery-ből tölthetik le. A cég már több mint ötvenezer alkalmazást integrált a HMS-be és a programok száma napról napra nő.

345 ezer forintba kerül a Huawei Mate 30 Pro

A HMS mellett a Huawei Mate 30 Pro másban is első, ugyanis a Kirin 990 5G-s chipset ebben a modellben debütált, valamint a DxOmark fotós benchmark teszten 2019 legjobb fotós képességekkel rendelkező mobiljaként értékelte a modellt!

A Mate 30 Pro négykamerás rendszere áll egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű Cine kamerából, egy szintén ekkora felbontású SuperSensing főkamerából, ezekhez tartozik a 8 megapixeles teleobjektív és egy 3D mélységérzékelő. A két fő lencse együtt akár 4K@60fps minőségű videók rögzítését is lehetővé teszi, ultralassításban pedig akár az elképesztő 7680fps érték ie elérhető. A szelfiző bajnokok a 32 megapixeles előlapi optika mellett a 3D mélységérzékelőt is kedvelni fogják, így minőségi portré fotók készíthető a Mate 30 Proval.

345 ezer forintba kerül a Huawei Mate 30 Pro

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A modell 6.53 colos OLED Huawei Horizon kijelzőt kapott, ebbe integrálva található az ujjlenyomat-olvasó, valamint az előlapon a 3D arcfelismeréshez szükséges hardver. A Mate 30 Pro méretes, 4500 mAh kapacitású akkumulátora biztosítja az egész napos rendelkezésre állást, a telep vezetékkel lassan és gyorsan, valamint vezeték nélkül is tölthető.

A Huawei Mate 30 Pro előrendelése ma, január 21-én indul és 27-ig tart hazánkban, az ezen időszak alatt rendelők egy 46 mm-es Huawei Watch GT2 okosórával is gazdagabbak lesznek, valamint szintén ajándékba kapnak VIP garancia szolgáltatást, mely 6 hónapos extra kijelző-biztosítást is magában foglal.

A modell január 28-tól limitált darabszámban elérhető a Huawei Consumer Service Centerben, az Arena Pop-Up Store-ban, a Shopmark Huawei Experience Store-ban és a Hillside Huawei Experience Store-ban 344.990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron.

 

 


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei