Huawei P40 Pro

Nem késik a Huawei P40 Pro

2019.11.20

A Huawei Mate 30 Pro méretes késésének ellenére a vállalat egyelőre nem tervezi a P40 szériát később kiadni.

A Huawei Mate 30 Pro már elérhető Spanyolországban, igaz, erősen korlátozott mennyiségben, az Egyesült Államok miatti tiltás ellenére azonban nem tervezi késve kiadni a cég a Huawei P40 és P40 Pro modelleket. A The Information jelentése szerint már a bejelentés után nem sokkal a boltok polcain találhatjuk a P széria új csúcsait.

A bejelentésre február végén, a piacra kerülésre pedig márciusban kerül sor. A riport arra nem tér ki, hogy a Huawei miként tervezi kezelni a jelenleg még fennálló amerikai kereskedelmi tilalmat, de egyelőre ragaszkodik ahhoz, hogy a szokásos ütemterv változatlan maradjon. Remélhetőleg a vállalat már tud valamit, ami miatt biztos benne, hogy a tilalom feloldásra kerül a bejelentésig.

Májusban kezdődött a tiltás, az Egyesült Államok azóta folyamatosan újabb és újabb 90 napos támogatási időszakot ad meg, amely azt jelenti, hogy a meglévő ügyfelek 2020 február 17-ig folytathatják a társasággal az együttműködést. Sajnos ez még nem oldja meg a kiadásra váró okostelefonok Google szolgáltatások hiányát.

A Huawei P40 sorozatra visszatérve, a pletykák szerint mindkét zászlóshajó a Mate 30 Pro-nál bemutatott Kirin 990 motorral felvértezve érkezik. A lapkakészlethez ívelt szélű kijelző és több hátlapi kamera is tartozik, mind a csúcskategóriából.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei