Bemutatjuk a Harmony OS 2.0 főbb újdonságait

2021.05.04| GSM Arena

A Huawei várhatóan már a jövő hónapban elkezdi támogatott eszközeire frissítésként kiadni a Harmony OS-t.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Bár a házon belül fejlesztett, az Androidra nagyban hajazó rendszer még béta állapotban van, egy négyperces videó jelent meg a Weibo oldalán, amely bemutatja a kínai vállalat által bevezetett összes főbb fejlesztést.

A legdrasztikusabb változás egy új vezérlőközpont, amelyet a jobb felső sarokból húzunk elő. A bal felső sarokban keresőmotor kerül a telefonba, míg a képernyőn bárhol lefelé mutató gesztus az értesítéseket jeleníti meg.

Bemutatjuk a Harmony OS 2.0 főbb újdonságait

A videóban a Huawei Mate 40 Pro-val mutatják be a rendszert. Az alkalmazásokat sokkal gyorsabban lehet megnyitni, mint bármelyik Android alapú eszközön. A videó mögött álló személy azonban emlékeztette a nézőket, hogy ez jelenleg csak a saját alkalmazásoknál működik így.

Vizuálisan a Harmony OS 2.0 elég közel áll ahhoz, amit bármelyik EMUI 11 okostelefonnál láthattunk. A Huawei már kidolgozott egy jó megjelenésű, intuitív dizájnt és logikus, hogy ragaszkodik hozzá. Amit még mindig nem tudunk, de reméljük, hogy hamarosan megtudjuk az az, hogy az új operációs rendszer az Android kernelére épül-e, vagy egy teljesen más, a semmiből felépített platformról van szó. 

Itt egy Harmony OS vs EMUI 11 összehasonlítás látható

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei