Verhetetlen lesz kamerában és akkuban a Huawei P40 széria?

2020.03.22| 91 Mobiles

Friss információk szerint a Huawei P40, valamint a Huawei P40 Pro erősebb lesz mindennél fotózásban és üzemidőben.

Négy nap múlva debütál a P40 család, lássuk a legfrissebb híreket a 91mobilestól. Ezek szerint a P40 Pro négy darab Leica Ultra Vision kamerát kap a hátlapon. A fő kamera 50 megapixeles, a másodlagos 40 megapixel felbontású, a harmadik 12 megapixeles optika, a negyedik pedig a 3D ToF szenzor. Az első három egyike teleobjektív lesz, illetve a forrás szerint 50x SuperSensing Zoom és képstabilizátor is várható, bár gamer fejhallgatót azért nem.

Verhetetlen lesz kamerában és akkuban a Huawei P40 széria?

Az előlapra 32 megapixeles szelfi kamera, mellé mélységszenzor kerül. Az összes kamera támogatja a jelenleg még ismeretlen tudást adó Huawei XS Fusion Engine-t.

Informátorunk szerint a Huawei P40 ugyanazt az 50 megapixeles fő kamerát kapja, ám a másodlagos 16, a harmadik optika pedig 8 megapixeles lesz, emellett csak 30x digitális zoom funkciót kap. A 32 szelfi kamera mellé a kisebb modellben nem jár ToF szenzor.

A Huawei P40 Pro 4200 mAh kapacitású akkumulátort hoz, 40W vezetékes és 27W vezeték nélküli gyorstöltéssel. A Huawei P40 3800 mAh-s akkumulátora ugyanígy lesz tölthető. A P40 Pro képernyője 6.58 col képátlóval rendelkezik, a burkolat alatt pedig a Kirin 990 5G chipset dolgozik, ami a vállalat legújabb, 5G hálózatokat is támogató SoC-a. A P40-be 6.1 colos megjelenítő kerül.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei