Melyik csúcsmobil bírja legtovább?

2019.09.25| 9to5Mac

Az aktív kijelző időt tesztelték le az Apple, a Samsung és a Huawei zászlóshajóival.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az Apple az iPhone 11 szériánál két dologra koncentrált, a kamerára és az üzemidőre. Évek óta a vezető androidos okostelefonok simán kifogtak az iPhone-ok akkumulátor teljesítményén, most azonban a cég belehúzott az optimalizálásba és persze végre növeltek is a kapacitáson, amelyre valóban hatalmas szükség volt.

Az iPhone 11 3046 mAh, az iPhone 11 Pro 3190, míg az iPhone 11 Pro Max 3969 mAh kapacitású teleppel rendelkezik. Minden iPhone 11 jelenleg úgy tűnik, veri az eddigi legjobb iPhone XR teljesítményét e téren. Maini az alábbi tesztben összehasonlította az újdonságokat, valamint a Note 10+ és a Huawei Mate 30 Pro tudását, utóbbi 4500 mAh-s teleppel rendelkezik.

A teszt során folyamatosan használták az Instagramot, a kamerát, 3D játékokat, zenei stream alkalmazást és a Shazamot. Az Apple iPhone 11 5 óra 2 perc kijelző idő után merült le, ez egyébként egy átlagos napi használatnak tökéletesen megfelelhet. Ezt követte az Apple iPhone 11 Pro 6 óra 42 perccel, itt a Samsung Galaxy Note 10+ lett a konkurens 6 óra 31 perccel. Az első két helyen lévő azonban a többi modelltől messze elhúzott. A Huawei Mate 30 Pro 8 óra 13 perc után adta fel a küzdelmet, míg az iPhone 11 Pro Max 8 óra 32 perc után merült nullára. Elképesztő!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei