Ennyibe kerül az iPhone 11 kijelző cseréje

2019.09.17| Phone Arena

Az új iPhone család bejelentésekor páran már biztosan elgondolkodtak azon, vajon mennyit kell kicsengetni egy esetleges kijelző törés esetén.

 

Nem kerül többe a csere mint a korábbi modelleknél, legalábbis ami a már új, gyönyörű, élénk színeket és magasabb kontrasztot biztosító Samsung AMOLED panellel rendelkező iPhone-okat illeti, ilyen az iPhone XS, az iPhone XS Max például. AppleCare+ biztosítással a tengerentúlon a kijelző cseréért 29 dollárt kell fizetni, aki ilyen védelemmel nem rendelkezik, annak 329 dollárba kerül a művelet az iPhone 11 Pro Max esetében. Szintén 29 dollár a biztosított ár, ám a teljes összeg 279 dollár az iPhone 11 Pronál, míg az iPhone 11 LCD cseréje a legolcsóbb, 199 dollárt kér az Apple egy AppleCare+ nélküli cseréért.

Ennyibe kerül az iPhone 11 kijelző cseréje

Összességében igencsak borsos ára van annak, ha az új iPhone-ok kijelzőjét összetörjük, így aki tudja, hogy képtelen vigyázni rá, mindenképpen ajánljuk valamilyen biztosítás kötését. Bár az Apple állítja, hogy a valaha volt legtöbbet kibíró üveggel látta el a triót, az esés tesztig – és igazából utána is – mindenképp ajánlatos legalább egy komolyabb edzett üveget tenni a telefonra.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei