Biztosítás hirek és információk

Az okok, amiért érdemes készülékbiztosítást kötni az okoseszközeinkre

Az okok, amiért érdemes készülékbiztosítást kötni az okoseszközeinkre

2022.07.29
| (x)
Új vagy használt telefonkészülék vásárlásakor mindenkinek az jár az eszében, hogy erre az eszközre úgy fog vigyázni, mint a hímes tojásra.
Felmérés: milyen a jó készülékbiztosítás?

Felmérés: milyen a jó készülékbiztosítás?

2021.05.12
| Simple
Mobil csere és havi befizetés – avagy milyen a jó készülékbiztosítás a magyarok szemében?
Nem drága a Galaxy S20 Ultra kijelző cseréje

Nem drága a Galaxy S20 Ultra kijelző cseréje

2020.03.25
| Phone Arena
A Samsung Galaxy S20 család fantasztikus kijelzőket hozott.
Készülékbiztosítás pár száz forintért

Készülékbiztosítás pár száz forintért

2019.11.28
| Telenor
Biztonság a mobilnak akár havi párszáz forintért: kiterjesztette a készülékbiztosítási lehetőségeket a Telenor.
Ennyibe kerül az iPhone 11 kijelző cseréje

Ennyibe kerül az iPhone 11 kijelző cseréje

2019.09.17
| Phone Arena
Az új iPhone család bejelentésekor páran már biztosan elgondolkodtak azon, vajon mennyit kell kicsengetni egy esetleges kijelző törés esetén.
Iszonyú drága szerelni az S10-eket

Iszonyú drága szerelni az S10-eket

2019.04.15
| Android Authority
Bár a szerelési költségek soha nem voltak ilyen magasak a Samsungnál, még mindig olcsóbb az S10-eket javítani mint az iPhone X-et.
Végre van biztosítás a Telenornál is

Végre van biztosítás a Telenornál is

2017.10.31
| Telenor
Október 25-étől a Telenor egyéni és vállalati számlás ügyfelei háromféle konstrukcióban elérhető készülékbiztosítást köthetnek újonnan vásárolt készülékükre.
Biztosítás és tok is kell a Xiaomi Mi Mix mellé

Biztosítás és tok is kell a Xiaomi Mi Mix mellé

2016.11.23
| Phone Arena
Októberben mutatta be a kínai gyártó a Xiaomi Mi Mix okostelefont és máris bekövetkezett több tulajdonosnál a baj.
Na ezért nem éri meg az Apple Care

Na ezért nem éri meg az Apple Care

2015.12.16
| 9to5Mac
Bár nem volt túl nehéz és bonyolult, de a 9to5Mac munkatársai a lustábbaknak kiszámolták, miért nem éri meg a gyártói biztosításért kifizetni az Apple által kért árat.
Új garancia, biztosítás kapható a OnePlus-okhoz

Új garancia, biztosítás kapható a OnePlus-okhoz

2015.11.03
| GSM Arena
A OnePlus bemutatta az új garancia programot az európai és indiai vásárlók számára.
Érdemes biztosítani kedvenc útitársunkat

Érdemes biztosítani kedvenc útitársunkat

2015.07.22
| Generali
#Summer, #Travel, #Vacation, #Relax, #Sunset, #Love – ezek lehetnek a legnépszerűbb közösségi médiában használatos hashtagek az év ezen időszakában, hiszen a világ minden pontján megkezdődött a nyári vakáció. Az európai országok lakóinak több mint egyharmada állítja, nem tud okostelefon nélkül élni.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei