Nagyon jó lett a Samsung Galaxy S 4 akkumulátor tesztje

2013.03.27| GSM Arena

A GSM Arena elkészítette a Samsung Galaxy S4 teljeskörű akkumulátor tesztjét.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A GSM Arena elkészítette a Samsung Galaxy S4 teljeskörű akkumulátor tesztjét. A modell szinte pontosan ugyanakkora méretű és tömegű mint a Samsung i9300 Galaxy S III, azonban 500 mAh-val nagyobb az erőforrás benne mint az elődben, így 2100 mAh helyett egy 2600 mAh-s akkumulátor található benne. Ennek kell energiával ellátni a nagyobb méretű és felbontású kijelzőt, a négy Krait 300 magos processzort. Fontos megemlíteni, hogy a tesztkészülék az i9505 változat volt, tehát a Snapdragon 600 CPU-val ellátott verzió, nem az Exynos 5 Octa. A hívás tesztnél a kijelző volt kikapcsolva, a processzor-terhelés pedig minimálisra véve, így jobban teljesített a Galaxy S III-nál is a maga közel 14 óra beszélgetési idejével. Ennél két órával jobb a Sony Xperia Z. Böngészés tekintetében 8 óra 42 percet bírt az S4, ennél jobb a Samsung N7100 Galaxy Note II, az Apple iPad mini és a HTC One. Videolejátszában az 5 collos, 1080p felbontású AMOLED kijelző jól teljesített, hiszen több mint 10 óra lejátszást biztosított, ennél csak három jobb modell van a piacon.

Nagyon jó lett a Samsung Galaxy S 4 akkumulátor tesztje

Ami a folyamatos készenlétet illeti, összesen 63 óráig bírta a Galaxy S 4, ebben azonban benne volt egy-egy óra hívás, böngészét és videónézés is. Amennyiben feltételezzük, hogy a jövendő vásárlók igencsak megpróbálják majd kiaknázni a készüléket, hiszen azért vettek okostelefont és nem csak menőzni, akkor is két-három nap készenlét várható, így elmondható, hogy a Samsung i9505 Galaxy S IV is legalább annyira jól optimalizált a Snapdragon 600 processzorral mint a Galaxy Note II, amely szintén híres a jó akkumulátor-kezeléséről.

Nagyon jó lett a Samsung Galaxy S 4 akkumulátor tesztjeA cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei