Teszt: Samsung Galaxy S4 - négy, nem nyolc

2013.05.07| Telefonguru

Nálunk járt a nagyobbik dél-koreai gyártó idei csúcsmobilja, a Samsung i9505 Galaxy S4.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Nálunk járt a nagyobbik dél-koreai gyártó idei csúcsmobilja, a Samsung i9505 Galaxy S4. Nem csalás, hazánkban hivatalosan csak a Samsung i9505 változat megvásárolható, csak külföldi forrásokból lehet i9500 modellhez jutni, előbbi ugyebár a négymagos változat, míg utóbbi a különlegesnek számító, 2×4 magos verzió, értelemszerűen minden mobilfan erre dörzsölné a kezét. Előre borítékoltam volna, hogy nem a nyolcmagos kerül hozzánk, hiszen kuriózumnak számít és külön kell utánajárni, jelenleg kanosszát lehet járni miatta. Így tehát tesztünk alanya a gyakorlatilag bárki számára – nem kevés pénzmag ellenében – beszerezhető Snapdragon 600-as S4. Némileg meglepő a Samsung azon döntése, hogy Európa igencsak jelentős részén az i9505 a hivatalosan beszerezhető, hiszen a Samsung i9100 Galaxy S2, Samsung i9300 Galaxy S3 és a Samsung Galaxy N7000 Note és Samsung N7100 Galaxy Note II, valamint több Tab táblagép tulajdonosok egyértelműen a gyártó saját, Exynos processzorára pályáznak. Egy szó mint száz, a Samsung egyik szóvivője, Tamás, már a hivatalos magyar bemutatón – amelyen jártunk is – közölte, itthon az i9505 kerül forgalomba, egyetlen szolgáltatónál sem érdemes az Octát keresni.

Teszt: Samsung Galaxy S4 - négy, nem nyolc

A Samsung i9505 Galaxy S4 teszt kattintás után folytatódik!A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNem fogy elég jól a Galaxy S9?

Nem fogy elég jól a Galaxy S9?

2018.07.05
| Android Authority
A Galaxy S9 kevésbé fogy, mint a Galaxy S8, ez utóbbi pedig gyengébben muzsikált az S7-nél.
Fotókon a Google Nexus S4

Fotókon a Google Nexus S4

2013.05.17
| Engadget
A Google I/O-n debütált Samsung Galaxy S4 gyári változata, amelyből minden Samsungos program hiányzik, fotókon mutatkozott be.
Vezeték nélküli töltést minden Samsung mobilhoz!

Vezeték nélküli töltést minden Samsung mobilhoz!

2015.02.19
| Samsung
Elsőként a méltán elismert feltaláló és jövőlátó Nikola Tesla vezette be kortársait az induktív áram rejtelmeibe 1891-ben, amikor is sikerült a vezeték nélküli áramátvitelt szemmel látható módon bemutatnia. Majdnem egy évszázad kellett azonban ahhoz, hogy ez a technológia szélesebb körben is ismert és elterjedt legyen.
Letölthető a legújabb Android kamera app

Letölthető a legújabb Android kamera app

2013.06.28
| GSM Arena
Tegnap jelent meg a Samsung Galaxy S4 és a HTC One Google Edition változata a Playen, máris szállingóznak a letölthető érdekességek.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei