Exkluzív: fotón és videón a Nothing Phone (2)!

2023.07.05| GSM Arena

A Nothing Phone (2) július 11-én fog megjelenni, és most már hivatalosan is megtekinthetjük a készülék hátlapját két színben – fehérben és szürkében.

Első pillantásra nem sokat változott a dizájn, de az eszköz módosított Glyph Interface-t kapott. A Glyph Interface apropóján az MKBHD exkluzív pillantást vetett a Nothing Phone 2 új hátlapi kialakítására. A hátlap teteje és oldalai most a keretbe görbülnek, ami újabb különbség az első Nothing telefonhoz képest.

A Phone (2) 11 szegmentált LED-csíkot tartalmaz a Nothing Phone (1)-hez képest. A frissített Glyph Interface immár 33 LED-es világítási zónával rendelkezik, szemben a Phone (1)-en található 12 zónával, ami a LED-ek vezérelhetőségének szintjét növeli.


A Nothing Phone (2) támogatja a hangerőszabályozást a hátoldalán a Glyph Interface segítségével. A Glyph időzítő hasonló módon működik, mivel a hátralévő időt a hátoldalon lévő LED szalagon belül jeleníti meg. Semmi sem került hozzáadásra az Essential értesítésekhez, amelyek a jobb felső LED-et egy adott alkalmazáshoz rendelik, és a LED világít, amíg nem törli az értesítést.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Nothing abszolút együttműködik majd harmadik féltől származó alkalmazásfejlesztőkkel, hogy kihasználják az új Glyph Interface előnyeit.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Az Apple iPhone 14 Plust legyőzte az olcsó androidos telefon

Az Apple iPhone 14 Plust legyőzte az olcsó androidos telefon

2023.07.26
| 9to5 Mac
A Nothing Phone (2) egy egyedülálló Android okostelefon, amely a hónap elején jelent meg a piacon. 246 ezer forintos ára ellenére lenyűgöző specifikációkkal rendelkezik, és még az iPhone 14 Plus-t is le tudta győzni egy sebességteszten.
Az új átlátszó telefon az iPhone babérjaira tör

Az új átlátszó telefon az iPhone babérjaira tör

2023.05.26
| Android Central
Carl Pei a Nothing Phone (2) bevezetéséről és az Apple elleni küzdelemről beszélt.
Itt a Nothing igazgatójának véleménye a Samsung Galaxy S23 Ultráról (videóval)

Itt a Nothing igazgatójának véleménye a Samsung Galaxy S23 Ultráról (videóval)

2023.04.14
| Phone Arena
Felkerült YouTube-ra a Nothing vezérigazgatója, Carl Pei véleménye a Samsung Galaxy S23 Ultráról, összehasonlítva a Phone (1)-gyel.
A Nothing Phone (2a) hivatalosan is megérkezett

A Nothing Phone (2a) hivatalosan is megérkezett

2024.02.02
| Phone Arena
Itt az új Nothing Phone (2a), amely „egyértelmű frissítés” a Nothing Phone-hoz (1) képest „minden fronton”.