Az Apple iPhone 15 Pro lett 2023 legjobb kamerás okostelefonja

2023.12.22| 9to5 Mac
Címkék:

MKBHD

,

Smartphone Award


MKBHD visszatér az éves Smartphone Awards díjátadóval, amelyen különböző kategóriákban választják ki a legjobb okostelefonokat.

Míg az iPhone tavaly csak egy díjat nyert, az Apple okostelefonja idén két kategóriában nyert – köztük a legjobb okostelefon kamerájában. 

MKBHD Smartphone Awards 2023

Az idei kategóriák nagyon hasonlítanak a tavalyihoz, csak néhány eltéréssel. Most van egy kategória az összehajtható telefonokhoz és egy másik a legjobban továbbfejlesztett telefonokhoz. Az MKBHD Smartphone Awards 2023 kategóriái a következők:

  • A legjobb nagy telefon
  • A legjobb kis telefon
  • Legjobb kamera
  • Legjobb ár-érték
  • Legjobb akkumulátor
  • Legjobb design
  • Legjobb összecsukható
  • Legjobb fejlesztett
  • Legnagyobb bukó
  • Az év legjobbja

A legjobb kamera és a legjobb akkumulátor: Az iPhone nyert

Mint korábban említettük, az iPhone két kategóriában nyert az idei MKBHD díjakon: a legjobb kamera és a legjobb akkumulátor kategóriában. Ami a kamerát illeti, MKBHD ebben a kategóriában az iPhone 15 Pro-t választotta vezetőnek.

A YouTuber szerint vannak okostelefonok, amelyek jobb fotókat készítenek, mint az iPhone, főleg zoommal, de videózásra még így is az iPhone a legjobb. Dicséri a kamerák konzisztenciáját és az iPhone 15 Pro új videóképességét, mint például a ProRes Logban való rögzítést és mindent közvetlenül egy külső SSD-re.

A legjobb akkumulátor kategóriában nem az iPhone 15 Pro vagy a 15 Pro Max, hanem az iPhone 15 Plus volt a választás. Mivel 60 Hz-es kijelzője kevesebb energiát fogyaszt, ebből a szempontból jobban teljesít, mint a Pro modellek. MKBHD szerint az iPhone 15 Plus ideális azok számára, akik „kockázatmentes, gondtalan” telefonra vágynak, amely egész nap kibírja.

A legjobb nagy telefon

MKBHD a Samsung Galaxy S23 Ultrát választotta a legjobb nagy telefonnak, ami nem meglepő, hiszen tavaly az S22 Ultra nyert ugyanebben a kategóriában. A YouTuber kiemeli a hatalmas, 6,8 hüvelykes képernyőt, a kiváló üzemidőt és az egyik legfejlettebb kamerarendszert, valamint az eszközhöz mellékelt S Pen-t.

A legjobb kis telefon

Néhány éve az Apple nyerte ezt a kategóriát az iPhone mini miatt. De most, hogy a mini eltűnt, az Asus Zenfone 10-et választották a legjobb kis telefonnak. A Zenfone 10 nem éppen szuper kicsi, de az 5,8 hüvelykes kijelző a mai mércével mérve kicsinek tekinthető. A kompaktabb forma ésszerű hardverrel kombinálva a legjobb választás a kisebb telefonokat keresők számára.

A Samsung Galaxy Z Flip 5 megtisztelő elismerést kapott ebben a kategóriában, mert prémium hardvert kínál olyan készülékben, amely összecsukható, hogy ultrakompakt legyen.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Legjobb ár-érték

Ezúttal a Samsung Galaxy A54-et választották az MKBHD Smartphone Awards 2023 legjobb ár-érték arányának kategóriájába. A kevesebb mint 400 dollárért talált telefont jó egyensúlynak tartják az alapvető funkciók és az alacsony ár között. A Google Pixel 7A megtisztelő elismerést kapott ebben a kategóriában.

Az év telefonja

A fődíjat, az Év telefonját a Google Pixel 8 kapta. Annak ellenére, hogy 100 dollárral többe került, mint elődje, most sokkal jobb kijelzővel és számos érdekes szoftverfunkcióval rendelkezik. Ugyanakkor a Google hét évnyi szoftverfrissítést ígér a Google Pixel 8-hoz. Ez egy „jól lekerekített csomag a hatásért, az árért, a fokozásért, és egy igazán jó telefon”.

Az alábbi teljes videóban megtekintheti az MKBHD Smartphone Awards 2023 nyerteseit:

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.