Az Apple iPhone 15 Pro lett 2023 legjobb kamerás okostelefonja

2023.12.22| 9to5 Mac
Címkék:

MKBHD

,

Smartphone Award


MKBHD visszatér az éves Smartphone Awards díjátadóval, amelyen különböző kategóriákban választják ki a legjobb okostelefonokat.

Míg az iPhone tavaly csak egy díjat nyert, az Apple okostelefonja idén két kategóriában nyert – köztük a legjobb okostelefon kamerájában. 

MKBHD Smartphone Awards 2023

Az idei kategóriák nagyon hasonlítanak a tavalyihoz, csak néhány eltéréssel. Most van egy kategória az összehajtható telefonokhoz és egy másik a legjobban továbbfejlesztett telefonokhoz. Az MKBHD Smartphone Awards 2023 kategóriái a következők:

  • A legjobb nagy telefon
  • A legjobb kis telefon
  • Legjobb kamera
  • Legjobb ár-érték
  • Legjobb akkumulátor
  • Legjobb design
  • Legjobb összecsukható
  • Legjobb fejlesztett
  • Legnagyobb bukó
  • Az év legjobbja

A legjobb kamera és a legjobb akkumulátor: Az iPhone nyert

Mint korábban említettük, az iPhone két kategóriában nyert az idei MKBHD díjakon: a legjobb kamera és a legjobb akkumulátor kategóriában. Ami a kamerát illeti, MKBHD ebben a kategóriában az iPhone 15 Pro-t választotta vezetőnek.

A YouTuber szerint vannak okostelefonok, amelyek jobb fotókat készítenek, mint az iPhone, főleg zoommal, de videózásra még így is az iPhone a legjobb. Dicséri a kamerák konzisztenciáját és az iPhone 15 Pro új videóképességét, mint például a ProRes Logban való rögzítést és mindent közvetlenül egy külső SSD-re.

Az Apple iPhone 15 Pro lett 2023 legjobb kamerás okostelefonja

A legjobb akkumulátor kategóriában nem az iPhone 15 Pro vagy a 15 Pro Max, hanem az iPhone 15 Plus volt a választás. Mivel 60 Hz-es kijelzője kevesebb energiát fogyaszt, ebből a szempontból jobban teljesít, mint a Pro modellek. MKBHD szerint az iPhone 15 Plus ideális azok számára, akik „kockázatmentes, gondtalan” telefonra vágynak, amely egész nap kibírja.

A legjobb nagy telefon

MKBHD a Samsung Galaxy S23 Ultrát választotta a legjobb nagy telefonnak, ami nem meglepő, hiszen tavaly az S22 Ultra nyert ugyanebben a kategóriában. A YouTuber kiemeli a hatalmas, 6,8 hüvelykes képernyőt, a kiváló üzemidőt és az egyik legfejlettebb kamerarendszert, valamint az eszközhöz mellékelt S Pen-t.

A legjobb kis telefon

Néhány éve az Apple nyerte ezt a kategóriát az iPhone mini miatt. De most, hogy a mini eltűnt, az Asus Zenfone 10-et választották a legjobb kis telefonnak. A Zenfone 10 nem éppen szuper kicsi, de az 5,8 hüvelykes kijelző a mai mércével mérve kicsinek tekinthető. A kompaktabb forma ésszerű hardverrel kombinálva a legjobb választás a kisebb telefonokat keresők számára.

A Samsung Galaxy Z Flip 5 megtisztelő elismerést kapott ebben a kategóriában, mert prémium hardvert kínál olyan készülékben, amely összecsukható, hogy ultrakompakt legyen.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az Apple iPhone 15 Pro lett 2023 legjobb kamerás okostelefonja

Legjobb ár-érték

Ezúttal a Samsung Galaxy A54-et választották az MKBHD Smartphone Awards 2023 legjobb ár-érték arányának kategóriájába. A kevesebb mint 400 dollárért talált telefont jó egyensúlynak tartják az alapvető funkciók és az alacsony ár között. A Google Pixel 7A megtisztelő elismerést kapott ebben a kategóriában.

Az év telefonja

A fődíjat, az Év telefonját a Google Pixel 8 kapta. Annak ellenére, hogy 100 dollárral többe került, mint elődje, most sokkal jobb kijelzővel és számos érdekes szoftverfunkcióval rendelkezik. Ugyanakkor a Google hét évnyi szoftverfrissítést ígér a Google Pixel 8-hoz. Ez egy „jól lekerekített csomag a hatásért, az árért, a fokozásért, és egy igazán jó telefon”.

Az alábbi teljes videóban megtekintheti az MKBHD Smartphone Awards 2023 nyerteseit:

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei