Augusztus 21-én jelenik meg a Note 20

2020.07.07| Phone Arena

A Samsung Galaxy Note család legújabb tagjai augusztus közepe után kerülnek a boltokba.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Azt már tudni lehet, hogy az első, kizárólag online megtartott Samsungos sajtóbejelentés, az Unpacked 2020 augusztus 5-én kerül megrendezésre. Itt várjuk a Note 20-ak, a Galaxy Fold, a Z Flip utódját, valamint az új csúcs tabletek és okosóra megjelenést is. A piacra kerülésben azonban lényegesen nagyobb lesz a szórás.

Max Weinbach korábban azt állította, érdemes odafigyelni a Samsungra, aki szerinti tervez „valamit” július 27-ig. Az ET News úgy tudja, a Galaxy Note 20-ak a bejelentés napjától előrendelhető státuszba kerülnek és augusztus 21-én kapják kézhez az első szállítmányokat a szerencsések.

A Galaxy Fold 2-re és a Z Flip 5G-re más szabályok vonatkoznak, nehézségek miatt jóval később lesznek kaphatók. A késés esik fő oka az ultravékony üvegréteg igen korlátozott hozzáférésre, mindkettő modell esetében ez az egyik legfontosabb alkatrész. Jelenleg inkább úgy fogalmaznánk, hogy év vége előtt a két összehajtható telefon elérhető lesz, szerencsés esetben talán már szeptemberben.

A szintén megbízható híreiről ismert Ice Universe állítása szerint a Samsung Galaxy Note 20 999 dollár lesz, míg a Samsung Galaxy Note 20 Ultra változatért 1299 dollárt kér el a gyártó. A Galaxy Fold 2 árát korábban 100 dollárral olcsóbbra tippelték az előd 1980 dolláros árához, ez mára egészen 2266 dollárig szökött fel. Ice Universe szerint kissé túlzó a 999 dolláros kezdő ár annak tükrében, hogy a Note 20 megakadt a 60Hz-es képernyőnél és alig észrevehetően nyújt többet fotózás terén mint a tavalyi Note 10.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.