Nézd meg a Note 20-at minden szögből!

2020.07.20| Playful Droid

A közelgő, augusztus 5-én debütáló Samsung Galaxy Note 20 5G Twitteren villantott hétvégén.

Augusztus első hetében rendezi a Samsung a következő Unpacked eseményt, ahol nem csak a Note széria új tagjait mutatja be, de mint a pletykákból sejteni lehet, egész készülék-dömping várható. Nemrég már láthattunk egy videót a Galaxy Note 20 Ultráról, azonban a sok Ultra hír között elveszett a „vanilla” Note 20.

Nézd meg a Note 20-at minden szögből!

Ezúttal is Evan Blasstól kaptuk az információt, aki a kisebb modell 360 fokos videóját tette közzé. Ahogy az várható volt, már dizájn szempontjából is messziről kiszúrható különbségeket várhatunk. A legfontosabb, hogy kisebb, 6.5 colos kijelzőt kap a Note 20 szemben az Ultra 6.9 colos megjelenítőjével, ráadásul előbbi hagyományos, utóbbi négy oldalt hajlított panelt hoz. Az Infinity-O megjelenítő 2345×1084 pixel felbontású, a frissítési frekvencia elég kiábrándító, ha tényleg csak a 60Hz-et támogatja majd.

A Samsung Galaxy Note 20 5G hátoldalán a már régebbről ismerős, téglalap alakú kamerabetétet láthatjuk, ahol három érzékelő és egy LED vaku foglal helyet. A modul kevésbé terjedelmes, mint a Note 20 Ultráé.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei