Baj van, nem fogy a Galaxy Note 20

2020.11.03| SamMobile

A gyenge Galaxy Note 20 értékesítés a Samsungot a gyártási tervek felülvizsgálatára kényszeríti.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Galaxy Note 20 nem teljesít olyan jól, mint ahogy azt a gyártó remélte. Egy friss jelentésből kiderül, hogy az októberi eladási adatok a várakozások alatt maradtak, emiatt a vállalat kénytelen volt felülvizsgálni gyártási terveit. A Samsung arra számított, hogy októberben a Galaxy Note 20 sorozat iránti kereslet elég magas lesz ahhoz, hogy 900.000 darabot lehessen gyártani, azonban a gyenge eladási adatok arra kényszerítették a céget, hogy ezt az értéket 600.000 darabra csökkentse - állítja a The Elec legfrissebb jelentése meg nem nevezett forrásokra hivatkozva.

Senki nem lepődött meg azon, hogy az alap Galaxy Note 20 modell rosszabbul teljesített, mint nagyobb testvére, a Galaxy Note 20 Ultra. Annak ellenére, hogy a Galaxy Note 20 olcsóbb, így ez is csak azt mutatja, hogy az alap modell sok Samsung rajongó szemében gyenge ár-érték arányt kínál. A forrás szerint a gyártáscsökkenés nagyobb volt az alapmodellnél, a Samsung októberben két Galaxy Note 20 Ultra mellé csak egy Galaxy Note 20-at gyártott.

Baj van, nem fogy a Galaxy Note 20

Remélhetőleg ez a hozzáállás ráveszi a Samsungot arra, hogy jobb munkát végezzen a jövőbeli nem Plus/Ultra zászlóshajó modelljeivel. Lehet, hogy a Galaxy Note 20 jó telefon elméletben, de a való világban egyszerűen nem kínál elég jó ár-érték arányt, ez eladások egyértelműen ezt bizonyítják.

Még a Samsung Galaxy S20 FE is jobban fogy, köszönhetően olyan funkcióknak, mint a 120Hz-es kijelző. A Galaxy Note 20 csak 60Hz-es panellel rendelkezik, ezért és más okokból inkább Lite S Pen modellnek érződik, mint teljes értékű Note telefonnak.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei