Augusztus 21-én jelenik meg a Note 20

2020.07.07| Phone Arena

A Samsung Galaxy Note család legújabb tagjai augusztus közepe után kerülnek a boltokba.

Azt már tudni lehet, hogy az első, kizárólag online megtartott Samsungos sajtóbejelentés, az Unpacked 2020 augusztus 5-én kerül megrendezésre. Itt várjuk a Note 20-ak, a Galaxy Fold, a Z Flip utódját, valamint az új csúcs tabletek és okosóra megjelenést is. A piacra kerülésben azonban lényegesen nagyobb lesz a szórás.

Augusztus 21-én jelenik meg a Note 20

Max Weinbach korábban azt állította, érdemes odafigyelni a Samsungra, aki szerinti tervez „valamit” július 27-ig. Az ET News úgy tudja, a Galaxy Note 20-ak a bejelentés napjától előrendelhető státuszba kerülnek és augusztus 21-én kapják kézhez az első szállítmányokat a szerencsések.

A Galaxy Fold 2-re és a Z Flip 5G-re más szabályok vonatkoznak, nehézségek miatt jóval később lesznek kaphatók. A késés esik fő oka az ultravékony üvegréteg igen korlátozott hozzáférésre, mindkettő modell esetében ez az egyik legfontosabb alkatrész. Jelenleg inkább úgy fogalmaznánk, hogy év vége előtt a két összehajtható telefon elérhető lesz, szerencsés esetben talán már szeptemberben.

A szintén megbízható híreiről ismert Ice Universe állítása szerint a Samsung Galaxy Note 20 999 dollár lesz, míg a Samsung Galaxy Note 20 Ultra változatért 1299 dollárt kér el a gyártó. A Galaxy Fold 2 árát korábban 100 dollárral olcsóbbra tippelték az előd 1980 dolláros árához, ez mára egészen 2266 dollárig szökött fel. Ice Universe szerint kissé túlzó a 999 dolláros kezdő ár annak tükrében, hogy a Note 20 megakadt a 60Hz-es képernyőnél és alig észrevehetően nyújt többet fotózás terén mint a tavalyi Note 10.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei