Új funkciókat kapott az S Pen, mutatjuk!

2020.08.11| SamMobile

Hivatalos videón mutatja be a Samsung a Galaxy Note 20 szériával bemutatkozott, még jobb S Pen élményt.

A Samsung Galaxy Note 20 és a Samsung Galaxy Note 20 Ultra megújult kialakítással és számos, továbbfejlesztett funkcióval érkezett. A Galaxy Note készülékek legfontosabb és egyben leghívogatóbb funkciója a sorozat létezése óta maga az S Pen. Az új Galaxy Note készülékekkel a Samsung továbbfejlesztette az S Pen használatának élményét azáltal, hogy csökkentette a késleltetést és még sok más funkciót hozzáadott.

A Samsung az S Pen késleltetését a Galaxy Note 20-on 26 ms-ra, míg a Galaxy Note 20 Ultra késleltetését mindössze 9 ms-ra csökkentette. A két telefon valódi papír és tollszerű érzetet kínál az S Pen használata közben, ráadásul a Galaxy Note 20 Ultra 120Hz-es frissítési frekvenciájú képernyője tovább javítja az S Pen teljesítményét.

Új funkciókat kapott az S Pen, mutatjuk!

A társaság továbbfejlesztette a mögöttes technológiát a kód átírásával és a hardver fejlesztésével. A cég arra is kihasználta az AI technológiát, hogy több százezer mintaadatot gyűjtsön betűkről, mintákról és formákról és gépi tanulással javította az előrejelzést.

Emellett további Air Action funkciókat is hozzáadott az új telefonokhoz, ideértve a felhasználói felületen való navigációt, még a képernyő megérintése nélkül is. Öt új, bárhol elvégzett műveletet vezettek be a két új telefonnal: a 'v' mozdulat aktiválja az intelligens választást, az S toll megrázása aktiválja a rögzítés és az írás funkciót, a '<' gesztus a felhasználót az előző képernyőre viszi, '>' gesztus megnyitja a multitasking menü, a '∧' gesztus pedig a felhasználót a kezdőképernyőre viszi.

A Samsung fejlesztéseket végzett a Samsung Notes alkalmazásban is. A felhasználók rajz és írás közben megváltoztathatják a háttér színét, kiválaszthatnak előre beállított sablonokat, beleértve a naptár és a feladat nézetét. A PDF fájlok importálhatók az alkalmazásba íráshoz vagy kommentárokhoz. A PDF-fájl kommentárja közben a felhasználók rögzíthetik hangjukat. A PDF-fájlokat kommentár után is konvertálhatjuk Microsoft PowerPoint vagy Microsoft Word fájlokká.

A jegyzetek készítése közben az írás megdöntöttnek tűnhet, a Samsung most lehetőséget kínál arra, hogy ezeket kiegyenesítse. Az alkalmazás javított fájlkezelést biztosít mappákon keresztül. Az új Samsung Notes valós időben is szinkronizálja a fájlokat, így szinte azonnal láthatja a változásokat más eszközökön.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei