Új funkciókat kapott az S Pen, mutatjuk!

2020.08.11| SamMobile

Hivatalos videón mutatja be a Samsung a Galaxy Note 20 szériával bemutatkozott, még jobb S Pen élményt.

A Samsung Galaxy Note 20 és a Samsung Galaxy Note 20 Ultra megújult kialakítással és számos, továbbfejlesztett funkcióval érkezett. A Galaxy Note készülékek legfontosabb és egyben leghívogatóbb funkciója a sorozat létezése óta maga az S Pen. Az új Galaxy Note készülékekkel a Samsung továbbfejlesztette az S Pen használatának élményét azáltal, hogy csökkentette a késleltetést és még sok más funkciót hozzáadott.

A Samsung az S Pen késleltetését a Galaxy Note 20-on 26 ms-ra, míg a Galaxy Note 20 Ultra késleltetését mindössze 9 ms-ra csökkentette. A két telefon valódi papír és tollszerű érzetet kínál az S Pen használata közben, ráadásul a Galaxy Note 20 Ultra 120Hz-es frissítési frekvenciájú képernyője tovább javítja az S Pen teljesítményét.

Új funkciókat kapott az S Pen, mutatjuk!

A társaság továbbfejlesztette a mögöttes technológiát a kód átírásával és a hardver fejlesztésével. A cég arra is kihasználta az AI technológiát, hogy több százezer mintaadatot gyűjtsön betűkről, mintákról és formákról és gépi tanulással javította az előrejelzést.

Emellett további Air Action funkciókat is hozzáadott az új telefonokhoz, ideértve a felhasználói felületen való navigációt, még a képernyő megérintése nélkül is. Öt új, bárhol elvégzett műveletet vezettek be a két új telefonnal: a 'v' mozdulat aktiválja az intelligens választást, az S toll megrázása aktiválja a rögzítés és az írás funkciót, a '' gesztus megnyitja a multitasking menü, a '∧' gesztus pedig a felhasználót a kezdőképernyőre viszi.

A Samsung fejlesztéseket végzett a Samsung Notes alkalmazásban is. A felhasználók rajz és írás közben megváltoztathatják a háttér színét, kiválaszthatnak előre beállított sablonokat, beleértve a naptár és a feladat nézetét. A PDF fájlok importálhatók az alkalmazásba íráshoz vagy kommentárokhoz. A PDF-fájl kommentárja közben a felhasználók rögzíthetik hangjukat. A PDF-fájlokat kommentár után is konvertálhatjuk Microsoft PowerPoint vagy Microsoft Word fájlokká.

A jegyzetek készítése közben az írás megdöntöttnek tűnhet, a Samsung most lehetőséget kínál arra, hogy ezeket kiegyenesítse. Az alkalmazás javított fájlkezelést biztosít mappákon keresztül. Az új Samsung Notes valós időben is szinkronizálja a fájlokat, így szinte azonnal láthatja a változásokat más eszközökön.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Apple iPhone 11 Pro 64GB
Apple iPhone 11 Pro 64GB
EUmobil 293 790 Ft
TopMobil 293 880 Ft
UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 293 980 Ft
Samsung Galaxy A21s 32GB Dual (A217F)
Samsung Galaxy A21s 32GB Dual (A217F)
EUmobil 55 880 Ft
i-Shop Webáruház 55 890 Ft
Telefoncenter Webáruház 56 200 Ft
Honor 20 Lite 128GB
Honor 20 Lite 128GB
eMAG 54 990 Ft
Extreme Digital 56 990 Ft
UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 57 590 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei