A Honor 8 karácsonyi meglepetése: szupernőies prémium kiadás limitált darabszámban

2016.12.12| Honor

Finoman elegáns cseresznyefavirág-színű változatban jelenik meg karácsony előtt a Honor 8 prémium változata.

Az év egyik legszebb telefonjának kikiáltott okostelefon megjelenése óta technikai paramétereit tekintve is kivívta magának az elismerést. Az új modell kizárólag a Media Markt kínálatában elérhető limitált darabszámban. A Honor 8 64 GB-os verziója korábban csak aranyszínben volt megvásárolható, ehhez csatlakozott most a legújabb rózsaszín készülék, amelynek színét a cseresznyefa virága ihlette. A 15 rétegű üveg hátlapon egy 12 MP-es dual kamera és egy többfunkciós ujjlenyomat-olvasó található, amely a letisztult dizájnnak köszönhetően teljesen belesimul az üveglapba. A dual kamera hibrid autofókusz-rendszere minden pillanatban képes éles képet rögzíteni, a készülék képalkotási szoftvere pedig számos fotómóddal segíti a kreatív fotózást, de akár manuális módban is készíthetünk fényképeket. Az előlapi kamera felbontása 8 megapixeles, és kiváló fényérzékenységgel rendelkezik.

Az okosgomb funkcióval ellátott ujjlenyomat-olvasóval mindössze 0,4 másodperc alatt oldhatjuk fel készülékünket, emellett különböző utasításokat is hozzárendelhetünk. Beállíthatjuk többek között, hogy dupla koppintással megnyíljon a kedvenc alkalmazásunk. A Honor 8 egyik leghasznosabb funkciója a gyorstöltés, amellyel csupán 30 perc alatt közel félig tölthetjük az akkumulátort. Mindössze 10 perc töltést követően pedig akár két órán át telefonálhatunk, vagy hat órán át hallgathatjuk kedvenc zenéinket offline.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A Honor 8 Premium rózsaszín változata kizárólag a Media Markt áruházakban és webáruházakban érhető el 149 990 forintért korlátozott darabszámban. A Honor 8 Premium 64 GB-os változata aranyszínben, a Honor 8 32 GB-os változata kék, fehér és fekete színben elérhető a Honor viszonteladó partnereknél.





Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Mit tehetsz, ha elfelejtetted a lock screen mintát?

Mit tehetsz, ha elfelejtetted a lock screen mintát?

2016.01.14
| SamMobile
Sokakban felmerül, hogy vajon mit lehet tenni akkor, ha Samsung okostelefonján elfelejti a lezárt képernyõ feloldó jelszavát, kódját vagy a mintát. Szerencsére van megoldás.
Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?