Karácsonyi Telenor akciók

2016.11.23| Telenor

Lehull a lepel a Telenor karácsonyi ajánlatairól, az okostelefon népszerű és egyben vágyott ajándék a szolgáltató felmérése szerint.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Telenor online felmérése szerint a legtöbben okostelefont szeretnének ajándékba, ha a műszaki cikkek között választani kell. A legtöbben jelenlegi készüléküknél hosszabb üzemidejű, jobb kamerával rendelkező, gyors, nagykijelzős és 4G-képes készülékre vágynak. A visszajelzések alapján a Telenor széles körű karácsonyi kedvezményeket és ajánlatokat állított össze ügyfelei számára az ünnepi időszakra.

Az okoseszközök népszerűségét jól jelzi, hogy a Telenor online felmérésében részt vevő közel kétezer válaszadó 93,9%-ának van okostelefonja. Ráadásul a tavalyi évben lezajlott ugyanilyen témájú felméréshez képest idén már a válaszadók 86,5%-a nyilatkozott úgy, hogy használ mobilinternetet, míg tavaly ez még csupán 76,8% volt. A Telenor az ügyféligények alapján november 17-től széles körű kedvezményes ajánlatokkal, többek között akciós okostelefonokkal, a korlátlanságot biztosító Telenor Blue tarifacsomagokra vonatkozó havidíjkedvezményekkel és a kártyás ügyfeleknek ingyenesen igénybe vehető 7 napos korlátlan Hipernet-adatcsomaggal készül a karácsonyi vásárlási szezonra, meglévő és potenciális új ügyfeleire egyaránt gondolva.

A Telenor online felmérésében arra a kérdésre, hogy milyen kütyüt látnának legszívesebben a karácsonyfa alatt, a legtöbben (35,2%) az okostelefont választották, míg a laptop (19,6%) vagy a hibrid táblagép (13%) már kevésbé vágyott ajándék. Az új mobilra vágyó felhasználók döntő hányada (69,8%) hosszabb üzemidejű készüléket szeretne, a második legfőbb tényező a jelenlegi készülékéhez képest jobb minőségű kamera (65,8%), majd a gyors működés (65,1%). A 4G és 4G+ gyors mobilinternet támogatása 61,2% számára preferencia – a férfiaknak jóval inkább, mint a nőknek – , de a minél nagyobb tárhely mindkét nemnek egyaránt számít (56,3%). A képernyő méretét tekintve többen (42,1%) vágynak nagyobbra; a kis kompakt méret csak 7,2%-nak fontos.

Idén karácsonyra a megkérdezettek 34,4%-a tervezi, hogy valakinek mobil eszközt ajándékoz, amelyek közül egyértelműen az okostelefon a legnépszerűbb. A felhasználók 85,4%-a ezt tervez vásárolni valakinek, míg táblagépet 13,3%, laptopot pedig csak 11,8%. A legtöbben (29,5%) 20-40 ezer forintot költenének az ajándékba szánt okostelefonra, 60-100 ezer forintos összeget a válaszadók 18,7%-a, 40-60 ezret pedig 18%-uk költene. Az okostelefont a legtöbben (65,7%) személyesen tervezik megvenni, online rendelést 28,7% tervez, míg csupán 5,6% venne online használt készüléket ajándéknak.

Okostelefonok és korlátlanság kedvezménnyel

  • A fogyasztói igényeknek eleget téve a karácsonyi kínálatban elérhető okostelefonok közül számlás Telenor Blue-tarifacsomaggal és két év hűséggel már 9990 forintért kapható a Huawei P8 Lite, a Huawei P9, a Samsung Galaxy J3 2016 és a Samsung Galaxy S6 Edge. Az új készülék kedvezményes megvásárlására a Telenor meglévő előfizetőinek pedig akár a hűségidő lejárta előtt is van lehetősége a készülékcsere program keretében.
  • A most számhordozással a Telenorhoz csatlakozó ügyfelek a két legkedveltebb tarifára egy évi havidíjkedvezményt kapnak, így Blue L tarifa választása esetén már 7490 forintért korlátlan beszélgetést, míg Blue M tarifával 4990 forintért 2 GB Hipernetet és hálózaton belüli korlátlan beszélgetést kapnak.
  • A családokra gondolva most két Telenor Blue-előfizetés azonos névre történő vásárlása esetén pedig mindkét készülék árából tízezer forintos kedvezmény is igénybe vehető, ami az akciós készülékárakra is érvényesíthető.
  • Kártyás opcióban meglévő és új ügyfelek számára egyaránt elérhető feltöltés után járó készülékkedvezmény. A Lenovo B és a Huawei Y3 II például 5000 Ft-os feltöltés és telefonos rendelés esetén 29 990 forint helyett már 22 990 forintért elvihető MyTalk csomaggal.

7 napos korlátlan Hipernet, 9 forintos percdíj minden hálózatba

Az ünnepi időszakban a feltöltőkártyás ügyfelek gondtalan mobilnetezését segíti a december 24-ig ingyenesen igénybe vehető 7 napos korlátlan Hipernet-adatcsomag, amely bármilyen összegű egyenlegfeltöltést követően, a Hipernet szó SMS-ben való elküldésével aktiválható. A Telenor azon kártyás ügyfelei, akik kedvezményes áron szeretnék szeretteiket hívni az ünnepek alatt, bármely belföldi hálózatba 9 forintos percdíjjal indíthatnak hívást az egyedi ajánlatokat kínáló MyMenuben elérhető percdíjcsomaggal.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei