Érkezik a Telenorhoz a Nokia Lumia 920

2012.11.29| Telenor

November 29-től előrendelhető a Telenornál a Nokia Lumia 920. A finn gyártó legújabb csúcskészüléke az első olyan Nokia okostelefon, amely Windows Phone 8 operációs rendszerrel fut.

November 29-től előrendelhető a Telenornál a Nokia Lumia 920. A finn gyártó legújabb csúcskészüléke az első olyan Nokia okostelefon, amely Windows Phone 8 operációs rendszerrel fut. A vezeték nélkül tölthető Nokia Lumia 920 kétmagos, 1,5 GHz-es processzort kapott, így gyors működésének köszönhetően teljes mértékben kihasználhatók a Windows Phone 8 operációs rendszer előnyei. A Nokia ráadásul több egyedi szoftverrel teszi még teljesebbé a felhasználói élményt: a Nokia Drive + Beta az okostelefonok között a legátfogóbb turn-by-turn navigációt biztosítja a világ bármely pontján. A készülék továbbfejlesztett, integrált helymeghatározó és térkép funkciói pedig nemcsak a tájékozódást, a városnézést és a tömegközlekedés használatát segítik, hanem a Nokia City Lens-szel új augmented reality élménnyel is kiegészülnek. Emellett a Lumia 920-at NFC technológiával is ellátták, így egy kompatibilis készülékkel összeérintve pillanatok alatt megoszthatók a névjegyek, a fotók vagy bármilyen adatállomány.

Érkezik a Telenorhoz a Nokia Lumia 920

"A Nokia Lumia 920 újításainak pozitív szakmai fogadtatása után örömünkre szolgál, hogy a Telenor kínálatában megjelenik a készülék, így az általa nyújtott élmény a magyar felhasználók számára is elérhetővé válik. Büszkék vagyunk, hogy egy olyan partnerrel dolgozhatunk együtt, aki elkötelezte magát a Windows Phone 8 platformmal működő új Lumia piaci bevezetése mellett" – mondta Marcus Stoerkel, a Nokia Magyarországért, Szlovákiáért és Csehországért felelős ügyvezető igazgatója.

A fotózás szerelmesei kedvéért a Lumia 920-at az egyedülálló Nokia PureView lebegő lencsés optikai képstabilizátor legújabb változatával szerelték fel. A technológiának köszönhetően a 8,7 megapixeles kamera a LED vaku használata nélkül is ötször több fényt képes befogadni mint más okostelefonok, és bárki könnyedén készíthet kiváló minőségű, éles fotókat és stabil videó felvételeket akár beltéri fényviszonyok mellett vagy éjszaka is. Az intelligens csoportfelvétel használatával öt fotóból lehet összeállítani a tökéletes képet, a panoráma funkció pedig öt nagy látószögű felvételt egyesít egyetlen szín- és részletgazdag képben.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Nokia Lumia 920 4,5 hüvelykes képátlójú, Pure Motion HD+ kijelzője verőfényes napsütésben is pengeéles képet ad. A kijelző érzékenysége állítható, ennek köszönhetően kesztyűben vagy körömmel is tökéletesen, kényelmesen lehet kezelni. A polikarbonát készüléktestet cirkónium kerámia elemek egészítik ki, így a telefon hosszú használat mellett is karcmentes maradhat. A Nokia Lumia 920 november 29-től előrendelhető a Telenor Netshopjában, és a jövő hét folyamán kerül a Telenor üzletek polcaira. A készülék fekete, fehér és online rendelés esetén sárga színben is kapható lesz.

Specifikáció:

  • Operációs rendszer: Windows Phone 8
  • Kijelző: 4,5 hüvelyk
  • Kamera: 8,7 megapixel, autófókusz, optikai képstabilizátor, LED vaku
  • Processzor: kétmagos, 1,5 GHz
  • Memória: 32 gigabájt
  • Akkumulátor: 2000 mAh
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei