Eldar Murtazin: majdnem tökéletes lesz az új Nokia Catwalk

2013.03.04| W7Phone

Az orosz mobilmániás Eldar Murtazin főként dicsérte a finnek idei csúcsmobilját, a Catwalk kódnevű modellt.

Az orosz mobilmániás Eldar Murtazin főként dicsérte a finnek idei csúcsmobilját, a Catwalk kódnevű modellt. Mint az ismeretes, Eldar és a Nokia kapcsolata finoman szólva sem problémamentes, méghozzá a Nokia N8 prototípusának megjelenése óta, amikor is állítólag a finnek nem adták ki előztes tesztelésre a bloggernek a készüléket, majd a rendőrséggel hozatták vissza tőle a készüléket. A Mobile World Congress 2013-on azonban több újságírónak bemutatták az első példányokat az idei zászlóshajóból. A szerencsések szerint a Catwalk nemcsak gyönyörű, de a Pure View Phase 2 kamerát kapta a Nokia Lumia 920-ból, ehhez pedig Windows Phone 8 rendszer társul. A Catwalk hatalmas előnye lesz a Luima 920-szal szemben az alumínium burkolat és az elődhöz képest kompaktabb méret és lényegesen kisebb tömeg. Eldar véleménye szerint a Catwalk fantasztikus, egyetlen hátránya a Windows Phone 8 rendszer. „Ó Windows Phone, miért nem vagy te Android?” felkiáltása sokat elárul. A "titkos" szobában bemutatott készülékekről sajnos - bár egyértelmű volt - nem készülhettek fotók, videók és a tudásról sem árulhatnak el semmit az ott jelen lévők.

Eldar Murtazin: majdnem tökéletes lesz az új Nokia Catwalk

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei