Hivatalos a Nokia Lumia 820 és a Lumia 920!

2012.09.06| Unwired View

A finn gyártó tegnap New Yorkban hivatalosan is bemutatta két elsõ, Windows Phone 8 rendszert futtató okostelefonját, a Lumia 820-at és a Lumia 920-at.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A finn gyártó tegnap New Yorkban hivatalosan is bemutatta két elsõ, Windows Phone 8 rendszert futtató okostelefonját, a Lumia 820-at és a Lumia 920-at. A Nokia Lumia 920 a csúcsmodell a maga PureView kamerájával, valamint a PureMotion HD+ érintõkijelzõjével. Bár a hátlapi kamera „csak” egy 8.7 megapixeles változat, mégis minõségi fotózást ígér a cég. A szenzor állítólag ötször gyengébb fényben is jobban teljesít mint az átlagos mobilos kamerák, ezt pedig a „floating lens” technológiának köszönheti. Videók tekintetében a ma elvárt 1080p@30 fps értéket hozza.

Ami a szárazabb tudáslistát illeti, a Lumia 920 egy 4.5 colos, WXGA felbontású IPS panelt kapott, amely 25 százalékkal fényesebb mint a konkurens HD felbontású megjelenítõk. A Windows Phone 8 rendszer alatt egy kétmagos, 1.5 gigahertzes Qualcomm Snapdragon S4 processzor dolgozik 1 gigabájt RAM, egy Adreno 225 grafikai gyorsító és 32 gigabájt háttértár társaságában, ez utóbbit 7 gigabájt online SkyDrive tárhely egészíti ki. Adott még az 1.2 megapixeles elõlapi kamera, az LTE- és NFC-támogatás, a vezeték nélküli töltési lehetõség és egy 2000 mAh-s akkumulátor. A Nokia Lumia 920 sárga, piros, fekete, szürke és fehér színekben lesz elérhetõ valamikor idén. Az árról egyelõre nem adott információt a finn gyártó.

Hivatalos a Nokia Lumia 820 és a Lumia 920!

A Nokia Lumia 820 szintén WP8-at futtat, ehhez jár ugyanaz a kétmagos, 1.5 gigahertzes Qualcomm Snapdragon processzor mint a nagytestvérhez, a megjelenítõ egy 4.3 colos, 480×800 képpont felbontású ClearBlack OLED változat. A hátlapi 8 megapixeles kamera Carl Zeiss optikát kapott, ám PureView márkát nem, ennek ellenére jár hozzá egy dupla LED vaku és képes szintén 1080p felbontású filmek rögzítésésre. Az elõlapi kamera VGA felbontású, a microSD kártyával bõvíthetõ beépített háttértár 8 gigabájt, itt is jár a 7 gigás SkyDrive tárhely, RAM-ból pedig 1 gigabájt áll a felhasználók rendelkezésére, de nem maradt ki a vezeték nélküli töltés és egy 1650 mAh-s akkumulátor sem. A Lumia 820 cserélhetõ hátlapú és piros, sárga, szürke, lila, ciánkék, fehér és fekete színekben lesz megvásárolható. A megjelenés pontos ideje és az ár itt sem ismert.

Hivatalos a Nokia Lumia 820 és a Lumia 920!



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Nokia Lumia 625: itt a Lumia Black frissítés

Nokia Lumia 625: itt a Lumia Black frissítés

2014.01.21
| GSM Arena
A finn gyártó a Nokia Lumia 625 modellek esetében is útjára indította a Lumia Black néven ismert frissítést.
Neked is CD-bõl készült a telefonod?

Neked is CD-bõl készült a telefonod?

2013.11.28
| GSM Arena
A régi CD-k életre kelnek, a finn gyártó új phablet modellje, a Nokia Lumia 1520 megalkotásához ugyanis kidobott adathordozókat használ fel a burkolathoz.
WP8-as Nokiád van? Fotózz még jobban!

WP8-as Nokiád van? Fotózz még jobban!

2013.12.17
| GSM Arena
A finn gyártó hamarosan elérhetővé teszi nem csak a kifejezetten kamerára kihegyezett okostelefonjai számára a Nokia Camera alkalmazást.
Újabb Windows Phone olcsón

Újabb Windows Phone olcsón

2014.07.07
| The Verge
Új Lumia mobil létezésére derült fény, ezúttal a kínai Weibo oldalon látható két fotó a következő generációs, elérhető árú okostelefonról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei