Tovább késik a HTC One

2013.03.20| Unwired View

A tajvani gyártói idei csúcsmobilja, a HTC One tovább késik, már nem csak a kamerával van gond.

A tajvani gyártói idei csúcsmobilja, a HTC One tovább késik, már nem csak a kamerával van gond. Az eredeti tervek szerint már márciusban a boltokba kellett volna kerülnie az újdonságnak, ám eltolták a megjelenést áprilisra a kamera modulok gyártási nehézségei miatt. Ez utóbbi magyarázatra szorul. A HTC tavaly a rohamosan gyengülõ kereslet miatt kénytelen volt drasztikusan visszavenni az eredeti alkatrész-megrendelésekbõl, ami miatt kikerült a legmegbízhatóbb gyártók sorából, így értelemszerûen a gyárak az elsõ számú ügyfelek igényeit elégítik ki elõször és hiába állítja a HTC, hogy a One bizony ütõs készülék és hatalmas lesz rá a kereslet, nincs rá kapacitás.

Tovább nehezíti a dolgot a saját munkavállalók egyre rosszabb motiváltsága. A HTC fennállása óta elõször kellett az év végi bónuszt megkurtítania a cégnek, valamint a túlórákat is lecsökkentették, holott a munka miatt kénytelenek bent lenni a dolgozók extra juttatás nélkül is. Ehhez képest jön fel a konkurencia, a Huawei, a ZTE, a Lenovo, egyre inkább beveszik az okostelefon-piacot.

Tovább késik a HTC One

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Ma a HTC vezetõsége megerõsítette az elõzetes híreket, mely szerint még többet kell várni a készülékre, még az sincs kizárva, hogy a Samsung Galaxy S 4-gyel egyidõben vagy utána lesz csak megvásárolható, amely hatalmas érvágás lenne az egyébként is leszállóágban lévõ gyártó számára. A HTC One két fõ tudása, az UltraPixel kamera és az alumínium unibody ház a probléma, ezt egy neve elhallgatását kérõ HTC szóvivõ árulta el a Wall Street Journal-nek. Peter Chou, a HTC elnök-vezérigazgatója elmondta, amennyiben nem lesz elég sikeres a One, úgy lemond a posztjáról. A HTC One sikerétõl gyakorlatilag a gyártó létezése függ, így a késés miatt beelõzhet a Samsung.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei