HTC One: baj van a fantasztikus UltraPixel kamerával

2013.03.08| Android Authority

Az iparági hírek szerint a tajvani gyártó nagy bajban van.

Az iparági hírek szerint a tajvani gyártó nagy bajban van. Egyrészt ezen a héten jelentették be az elmúlt három év legrosszabb pénzügyi eredményeit, másrészt pedig talán a HTC One lehet az utolsó esélyük a megmenekülésre. A tajvani cég lecsökkentette a 2013 első felében eladott One modellek számára vonatkozóan az eredeti 15 millióról 10.5 millióra. Hogy mi okozhatta a majd' egyharmados visszaesést? Az ok nem más mint hogy egészen egyszerűen nem képesek megfelelő mennyiségű kamera modult gyártatni. Mint ismeretes, az UltraPixel kamera saját fejlesztés, a hang-motor és a kompakt kamera modul (VCM és CCM) a legnagyobb gond jelenleg. Ez azt jelenti, hogy HTC One-t birtokolni kuriózum lesz, hiszen legjobb esetben is csak 800 ezer – 1.2 millió körüli darabszámot tud majd a gyártó világszerte felmutatni a következő hónapokban! Ez nagy baj, ugyanis az UltraPixel kamera a HTC One egyik legfőbb ütőkártyája, egyben a cég marketing stratégiája is, hiszen vettek egy nagy levegőt és hatalmas kockázatot vállaltak a 4 megapixeles kamera felmutatásával egy olyan időszakban, amikor minden más konkurens gyártó legalább 13 megapixeles modulokat vonultat fel a csúcskészülékeiben.

HTC One: baj van a fantasztikus UltraPixel kamerával

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A HTC most arra készül, hogy a kisebb forgalmú országokban nem teszi elérhetővé a limitált darabszámú One-t, így tud csak a kulcsfontosságú piacokra szállítani, úgymint például az Egyesül Államok. Eredetileg március 15-én kellett volna világszerte debütálnia a HTC One-nak, ám Kína és Japán is csak május környékén várhatják az első hivatalos szállítmányokat. Mindehhez hozzájön még a március 15-én debütáló Samsung Galaxy S IV. Nehéz időszak előtt áll a HTC.messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei