A CyanogenMod vezetője elhagyja a Samsungot

2013.03.25| Google Plus

A CyanogenMod alapító atyja, Steve Kondik elhagyja a Samsungot, közel két év után.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A CyanogenMod alapító atyja, Steve Kondik elhagyja a Samsungot, közel két év után. Kondik 2011 augusztusában kezdett a nagyobbik dél-koreai gyártó fejlesztő csapatánál dolgozni, azonban 19 hónap után mégis megválik a szeretett cégtől. Pontos okot nem mondott, csak annyit, hogy szeretne valami mást csinálni, így pár hónap múlva többet tud majd mondani. Steve a Google+-on írta le saját véleményét a Samsung i9500 Galaxy S4-ről, így többek között elmondta, hogy nagyon elégedett a Samsung Galaxy S3 mobiljával és nagyon sok, hasznos időt töltött a Galaxy S4-gyel is a fejlesztések alatt. Való igaz, hogy az S4 inkább csak egy ráncfelvarrt S3, azonban az új funkciók nagyon sok lehetőséget rejtenek még, ha a Samsung elérhetővé teszi az API-t. A benchmark adatok szerint is lényegesen jobban összerakott modellről van szó mint a jelenlegi konkurens készülékek, így hibamentes működésre és gyorsaságra számíthatnak a felhasználók, ráadásul még a GPS is jobban működik mint eddig bármelyik Samsung okostelefonon. Sajnos a TouchWiz fejlesztése kicsit rossz irányba ment, így sokkal inkább emlékeztet a régi, Froyos időkre, valamint a füles megoldással, tehát elköszönhetünk az eddig megszokott dizájntól, így az UI teljesítménye maximum átlagosnak mondható, feltehetően nem sokan lesznek restek azonnal valami más launcherre cserélni, mivel nem lesznek elégedettek vele.

Ezzel szemben számos funkció nagyon jó, ilyen például a hover, például egy e-mail értesítésnél elég csak a kijelző közelébe helyezni az ujjunkat és érintés nélkül megmutatja a készülék a levél előnézetét, de szintén említést érdemel a bárhol elérhető multi-ablak. Szerencsére a kamera alkalmazás is több, komolyabb fejlesztésen ment át mind opciók, mint kezelőfelület terén. A felhasználók valószínűleg legkevésbé a Smart Scrollt kedvelik majd, ez a szemmel görgetés, hiszen inkább idegesítő mint jól használható. Steve Kondik megerősítette, hogy a Samsung i9100 Galaxy S 2-ről érdemes váltani, ám a Samsung i9300 Galaxy S 3-ról nem.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.