A CyanogenMod vezetője elhagyja a Samsungot

2013.03.25| Google Plus

A CyanogenMod alapító atyja, Steve Kondik elhagyja a Samsungot, közel két év után.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A CyanogenMod alapító atyja, Steve Kondik elhagyja a Samsungot, közel két év után. Kondik 2011 augusztusában kezdett a nagyobbik dél-koreai gyártó fejlesztő csapatánál dolgozni, azonban 19 hónap után mégis megválik a szeretett cégtől. Pontos okot nem mondott, csak annyit, hogy szeretne valami mást csinálni, így pár hónap múlva többet tud majd mondani. Steve a Google+-on írta le saját véleményét a Samsung i9500 Galaxy S4-ről, így többek között elmondta, hogy nagyon elégedett a Samsung Galaxy S3 mobiljával és nagyon sok, hasznos időt töltött a Galaxy S4-gyel is a fejlesztések alatt. Való igaz, hogy az S4 inkább csak egy ráncfelvarrt S3, azonban az új funkciók nagyon sok lehetőséget rejtenek még, ha a Samsung elérhetővé teszi az API-t. A benchmark adatok szerint is lényegesen jobban összerakott modellről van szó mint a jelenlegi konkurens készülékek, így hibamentes működésre és gyorsaságra számíthatnak a felhasználók, ráadásul még a GPS is jobban működik mint eddig bármelyik Samsung okostelefonon. Sajnos a TouchWiz fejlesztése kicsit rossz irányba ment, így sokkal inkább emlékeztet a régi, Froyos időkre, valamint a füles megoldással, tehát elköszönhetünk az eddig megszokott dizájntól, így az UI teljesítménye maximum átlagosnak mondható, feltehetően nem sokan lesznek restek azonnal valami más launcherre cserélni, mivel nem lesznek elégedettek vele.

A CyanogenMod vezetője elhagyja a Samsungot

Ezzel szemben számos funkció nagyon jó, ilyen például a hover, például egy e-mail értesítésnél elég csak a kijelző közelébe helyezni az ujjunkat és érintés nélkül megmutatja a készülék a levél előnézetét, de szintén említést érdemel a bárhol elérhető multi-ablak. Szerencsére a kamera alkalmazás is több, komolyabb fejlesztésen ment át mind opciók, mint kezelőfelület terén. A felhasználók valószínűleg legkevésbé a Smart Scrollt kedvelik majd, ez a szemmel görgetés, hiszen inkább idegesítő mint jól használható. Steve Kondik megerősítette, hogy a Samsung i9100 Galaxy S 2-ről érdemes váltani, ám a Samsung i9300 Galaxy S 3-ról nem.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei