Nem lesz CyanogenMod a Galaxy S 4-re!

2013.03.19| SamMobile

Döbbenet, ám igaz, a CyanogenMod csapat által ma kiadott hivatalos közleménye szerint a Samsung Galaxy S 4-re nem lesz CM ROM.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Döbbenet, ám igaz, a CyanogenMod csapat által ma kiadott hivatalos közleménye szerint a Samsung Galaxy S 4-re nem lesz CM ROM. A team munkáit több millióan használják világszerte a gyári ROM-ok helyett, méghozzá igen nagy megelégedettséggel. A folyamatos fejlesztés alatt álló szoftverek mögött hatalmas csapat, igen nagy support áll, így nem véletlen, hogy a CM nagyon elterjedt az androidos körökben a főzött ROM-ok szegmensében. Természetesen oka is van annak, hogy nem támogatják majd a Samsung idei csúcsmobilját, ez pedig a forráskódok teljes kiadásának hiánya. A CM csapat gyakorlatilag a Samsung i9100 Galaxy S II óta nem boldog a Samsunggal a fejlesztések terén, hiszen a gyártó nem ad ki minden szükséges forrást a további munkához.

További nehézséget okoz a Galaxy S 4 kétféle processzorral való piacra dobása, ráadásul az Exynos CPU-hoz végképp szinte semmi segítség nem jár. A Team Hacksung csapatából (akik a Galaxy S2, S3, Note, Note 2 készülékek fejlesztését végezte), senki nem tervezi az S4 megvásárlását, hiszen még az S3-ra írt ROM sem hibátlan teljesen a fent említett okokból. A CyanogenMod fejlesztői elárulták, jelenleg a Sony áll a legjobban a CM ROM-okhoz és segíti a munkájukat, az egyetlen gond a készülékek gyenge eladási aránya.

Nobody at Team Hacksung (the team behind Galaxy S2, Note, S3, Note2, G Tabs… official CM ports) plans to buy it, neither develop for it. There are two variants which will be a pain to maintain, the bugs we have on the S3 will probably be there on S4, too (camera), and we all know Samsung ability to release sources while staying in line with mainline. Yes Qualcomm releases sources, but Exynos sources we had were far from actual Galaxy products. I’m pretty sure the same will happen for this one. That’s a uniform “no” from us.

Nem lesz CyanogenMod a Galaxy S 4-re!A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei