Galaxy S 4 hirek és információk

Samsung: ötvenmilliós rekord várható

Samsung: ötvenmilliós rekord várható

2013.04.19
| DigiTimes
A nagyobbik dél-koreai gyártó április végén dobja piacra a Samsung Galaxy S4 modellt ötven országban.
Samsung Galaxy S4 30 ezer forintért

Samsung Galaxy S4 30 ezer forintért

2013.04.18
| Into Mobile
Természetesen Nagy-Britanniában lehet majd ilyen olcsón, gyakorlatilag tényleg fillérekért megvásárolni a Samsung idei csúcsmobilját, a Galaxy S4-et.
Nem lesz CyanogenMod a Galaxy S 4-re!

Nem lesz CyanogenMod a Galaxy S 4-re!

2013.03.19
| SamMobile
Döbbenet, ám igaz, a CyanogenMod csapat által ma kiadott hivatalos közleménye szerint a Samsung Galaxy S 4-re nem lesz CM ROM.
Itt a hivatalos Galaxy S4 áttekintő videó

Itt a hivatalos Galaxy S4 áttekintő videó

2013.03.19
| Phone Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó feltette YouTube oldalára a Samsung i9500 Galaxy S 4 hivatalos videóját.
Samsung Galaxy S IV: második videó

Samsung Galaxy S IV: második videó

2013.03.11
| BGR
A nagyobbik dél-koreai gyártó csütörtökön bemutatja a Galaxy S IV-et, addig azonban még pattanásig húzza az idegeket.
Hat variánsban jön a Samsung Galaxy S IV

Hat variánsban jön a Samsung Galaxy S IV

2013.03.01
| SamMobile
A nagyobbik dél-koreai gyártó idei zászlóshajója hat különböző verzióban is elérhető lesz a friss pletykák szerint.
Ezek az első Samsung Galaxy S IV kameraképek!

Ezek az első Samsung Galaxy S IV kameraképek!

2013.02.08
| Phone Arena
Exkluzív információ: kikerültek az internetre a Samsung Galaxy S IV mobilokkal készült első kamerafotók.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei