Megalakult a CyanogenMod Inc.

2013.09.23| CyanogenMod

Csütörtök este váratlan bejelentést tett Steve Kondik, a CM fejlesztõ csapata ugyanis céget alapított, megszületett a CyanogenMod Inc.

Csütörtök este váratlan bejelentést tett Steve Kondik, a CM fejlesztõ csapata ugyanis céget alapított, megszületett a CyanogenMod Inc. A hobbi „hackerekbõl” így végre fõállású fejlesztõk lehet a csapat kemény magja. A 7 millió dolláros tõkével megalakult cég mögött természetesen támogatók állnak, így az Android és az iOS után a harmadik legnagyobb vállalatnak mondhatja magát, maga mögé utasítva a BlackBerry OS-t és a Windows Phone-t. Az új formáció összeszedettebb vezetést és munkát ígér, olyan biztonsági megoldásokat, amelyek tényleg mûködnek, de természetesen komoly újításokat és fejlesztéseket is várhatunk, erre utalt már a Focal kamera alkalmazás megjelenése is többek között. Szinte minden készülékre elérhetõ lesz CM ROM, bár ez természetesen ugyanúgy idõbe telik, ahogy eddig is, fõleg ha lényegesen kiterjesztenék a támogatott modellek portfólióját. A CyanogenMod együttmûködést is ígér magukkal a készülékgyártókkal, állítólag eggyel már tárgyalások folynak, ám a partner neve egyelõre nem ismert. Ha sikerül megegyezni, úgy hivatalos CM ROM-mal ellátott telefont és/vagy táblagépet is kapnak a rajongók.

A legfontosabb újítás azonban a Google Playrõl letölthetõ CyanogenMod installer megjelenése lesz, így minden szoftver és driver letöltése nélkül telepíthetõ lesz a támogatott készülékekre a CM. Az ígéretek szerint heteken belül megjelenik az app. Természetesen a Focal app is külön megjelenhet, valamint az olyan szolgáltatás mint a CyanogenMod Account.

Megalakult a CyanogenMod Inc.További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei