Megalakult a CyanogenMod Inc.

2013.09.23| CyanogenMod

Csütörtök este váratlan bejelentést tett Steve Kondik, a CM fejlesztõ csapata ugyanis céget alapított, megszületett a CyanogenMod Inc.

Csütörtök este váratlan bejelentést tett Steve Kondik, a CM fejlesztõ csapata ugyanis céget alapított, megszületett a CyanogenMod Inc. A hobbi „hackerekbõl” így végre fõállású fejlesztõk lehet a csapat kemény magja. A 7 millió dolláros tõkével megalakult cég mögött természetesen támogatók állnak, így az Android és az iOS után a harmadik legnagyobb vállalatnak mondhatja magát, maga mögé utasítva a BlackBerry OS-t és a Windows Phone-t. Az új formáció összeszedettebb vezetést és munkát ígér, olyan biztonsági megoldásokat, amelyek tényleg mûködnek, de természetesen komoly újításokat és fejlesztéseket is várhatunk, erre utalt már a Focal kamera alkalmazás megjelenése is többek között. Szinte minden készülékre elérhetõ lesz CM ROM, bár ez természetesen ugyanúgy idõbe telik, ahogy eddig is, fõleg ha lényegesen kiterjesztenék a támogatott modellek portfólióját. A CyanogenMod együttmûködést is ígér magukkal a készülékgyártókkal, állítólag eggyel már tárgyalások folynak, ám a partner neve egyelõre nem ismert. Ha sikerül megegyezni, úgy hivatalos CM ROM-mal ellátott telefont és/vagy táblagépet is kapnak a rajongók.

A legfontosabb újítás azonban a Google Playrõl letölthetõ CyanogenMod installer megjelenése lesz, így minden szoftver és driver letöltése nélkül telepíthetõ lesz a támogatott készülékekre a CM. Az ígéretek szerint heteken belül megjelenik az app. Természetesen a Focal app is külön megjelenhet, valamint az olyan szolgáltatás mint a CyanogenMod Account.

Megalakult a CyanogenMod Inc.További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01
| TomTop
A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

2022.06.09
A legújabb szoftverfrissítés a Galaxy S22 sorozat kameraszoftverét is érinti
A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

2022.05.09
| (x)
A Blackview BL8800 sorozat (BL8800/BL8800 Pro) világpremierje május 23-án lesz! Addig is megosztunk pár érdekességet a strapafonról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei