Megalakult a CyanogenMod Inc.

2013.09.23| CyanogenMod

Csütörtök este váratlan bejelentést tett Steve Kondik, a CM fejlesztõ csapata ugyanis céget alapított, megszületett a CyanogenMod Inc.

Csütörtök este váratlan bejelentést tett Steve Kondik, a CM fejlesztõ csapata ugyanis céget alapított, megszületett a CyanogenMod Inc. A hobbi „hackerekbõl” így végre fõállású fejlesztõk lehet a csapat kemény magja. A 7 millió dolláros tõkével megalakult cég mögött természetesen támogatók állnak, így az Android és az iOS után a harmadik legnagyobb vállalatnak mondhatja magát, maga mögé utasítva a BlackBerry OS-t és a Windows Phone-t. Az új formáció összeszedettebb vezetést és munkát ígér, olyan biztonsági megoldásokat, amelyek tényleg mûködnek, de természetesen komoly újításokat és fejlesztéseket is várhatunk, erre utalt már a Focal kamera alkalmazás megjelenése is többek között. Szinte minden készülékre elérhetõ lesz CM ROM, bár ez természetesen ugyanúgy idõbe telik, ahogy eddig is, fõleg ha lényegesen kiterjesztenék a támogatott modellek portfólióját. A CyanogenMod együttmûködést is ígér magukkal a készülékgyártókkal, állítólag eggyel már tárgyalások folynak, ám a partner neve egyelõre nem ismert. Ha sikerül megegyezni, úgy hivatalos CM ROM-mal ellátott telefont és/vagy táblagépet is kapnak a rajongók.

A legfontosabb újítás azonban a Google Playrõl letölthetõ CyanogenMod installer megjelenése lesz, így minden szoftver és driver letöltése nélkül telepíthetõ lesz a támogatott készülékekre a CM. Az ígéretek szerint heteken belül megjelenik az app. Természetesen a Focal app is külön megjelenhet, valamint az olyan szolgáltatás mint a CyanogenMod Account.

Megalakult a CyanogenMod Inc.További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei