40 ezerért van jó mobil?

2018.03.27| (x)

Bizony van, méghozzá az akciós Vernee Mix 2, még a nyuszi is hozhatja talán.

Érdemes sietni annak, aki most venne Vernee Mix 2 okostelefont, ugyanis viszik, mint a cukrot a Gearbest ajánlatában, már csak 16 darab maradt raktáron! A Vernee Mix 2 egy hat colos, 2160×1080 pixel felbontású kijelzővel ellátott okostelefon, amely igen erős hardvert hoz most nagyon olcsón.

A telefonban a nyolcmagos Helio P25 chipset dolgozik 2.5 gigahertzes órajelen, 4 gigabájt RAM és 64 gigabájt tárhely mellett. Az Android 7 rendszer ilyen kombinációval igazi kezes bárány. Kamerából sem áll rosszul, hiszen a hátlapi dual rendszer egy 13 és egy 5 megapixeles szenzorból áll, szelfizésre pedig a 8 megapixeles előlapi darab használható.

A Vernee Mix 2 támogatja a dual SIM használatát, bővíthető akár 128 gigabájtos microSD kártyával, a biztonságról pedig az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A hat colos méret ne tántorítson el senkit, alig hajszálnyival nagyobb, mint egy átlagos, 5.5 colos készülék!

A Gearbest ajánlatában a 220 dolláros Vernee Mix 2 most csak 155 dollárba kerül, viszont csak a fekete akciós. Érdemes lecsapni rá, hiszen ezen az áron jelenleg szinte verhetetlen, ráadásul spanyol raktárból érkezik, így áfamentes a szállítás és pár nap alatt kihozzák.

 

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.