334 ezer forinttól indul a Samsung Galaxy S22 ára

2022.02.10

Március 11-től lesz kapható a Samsung Galaxy S22 és S22+, de már előrendelhetőek a készülékek. Itt vannak a részletek.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Samsung bemutatta legújabb, a kreativitást és önkifejezést támogató csúcskészülékeit, a Samsung Galaxy S22 5G és a Samsung Galaxy S22+ 5G okostelefonokat. A Galaxy S22 és S22+ dinamikus kamerarendszerei a továbbfejlesztett intelligens képfeldolgozással képesek minden pillanatból a lehető legtöbbet kihozni. Az egyedi kialakítású csúcsmobilokat fenntartható anyagokkal tervezték, így azok nemcsak stílusosak, hanem környezettudatosak is.

 

 

A Galaxy S22 és az S22+ a kamerateljesítmény új szintjét hozzák el. A Galaxy S22 széria új Nightography, éjszakai felvételek funkciójának, a 23 százalékkal nagyobb szenzornak és az új, adaptív pixelszenzornak köszönhetően a kamera több fényt képes összegyűjteni, így részletesebb, élénkebb képek készíthetők, akár sötétben is. A Galaxy S22 és az S22+ is 50 MP főkamerával, 10 MP teleobjektívvel és 12 MP ultraszéles látószögű lencsével érkezik. Az új Automatikus kameraigazítás funkció képes felismerni és követni egyszerre akár 10 személy mozgását is, akikre automatikusan fókuszál a kamera, így a családról vagy barátokról készített videókon mindenki tisztán látszik majd. Mindkét készülékben a továbbfejlesztett, mesterséges intelligencia alapú Digitális videóképstabilizátor segíti a videózást és csökkenti a rázkódást, így akár mozgás közben is profi felvételek készíthetők.

 

A Galaxy S22 és az S22+ a Samsung legújabb MI alapú technológiáját is használja. A Portré módban készült felvételek még tisztábbak lehetnek a Mesterséges intelligencia alapú mélyérzékelővel, az algoritmusnak köszönhetően pedig, a fényképeken látható arcokon a legapróbb részletek is élesen kivehetők lesznek. A megoldás ugyanilyen jól működik a kisállatok esetében is. A Galaxy S22 széria új Kisállat portré módjával az állatok szőre nem mosódik bele a háttérbe, így a házikedvencekről még élesebb képek készíthetők.  

 

A Samsung első 4 nm processzorával érkeznek a telefonok, amely mellé hosszú üzemidejű akkumulátor is szükséges, amely a Galaxy S22 esetében egész nap, a Galaxy S22+ mobilnál pedig akár egy napnál tovább is tart a cég ígérete szerint. A 25 wattos gyorstöltés pedig mindkét készülék esetében elérhető, a Galaxy S22+ pedig támogatja a 45 wattos szupergyors töltést is, így az akkumulátor még rövidebb idő alatt indulásra kész lehet.

 

Mindkét modell Dinamikus AMOLED 2X kijelzővel érkezik, amely játékra és tartalomfogyasztásra is kiválóan alkalmas. A Galaxy S22 6,1 colos kijelzője és a Galaxy S22+ 6,6 colos paneljét is intelligens Láthatóságjavító technológiával tervezték, amely automatikusan a környezeti fényhez igazítja a kijelző működését és javítja a kontrasztot, így a tartalmak a lehető legjobb minőségben jelennek meg. A hardveres fejlesztéseknek köszönhetően tovább nőtt a kijelző fényereje is, az S22 esetében ez 1300 nites maximális fényerőt jelent, az S22+ pedig akár 1750 nites teljesítményre is képes.

 

A Samsung Galaxy S22 és a Samsung Galaxy S22+ készülék is az S széria ikonikus, a Készülék keretével egybeolvadó kameraszigetével érkezik, amely szinte tökéletesen illeszkedik a készülékház fém keretéhez, így letisztult és látványos egységet alkot. Mindkét készülék jellegzetes sík kijelzővel és a lenyűgöző, matt üvegfelülettel érkezik, amelyek karcsúbb és kifinomultabb megjelenést biztosítanak. Az S sorozat készülékeinek keskeny, szimmetrikus kameraegységét úgy tervezték, hogy illeszkedjen a készülék színéhez. A Samsung Galaxy S22 és az S22+ Fantomfekete, Fantomfehér, Zöld és Rózsaarany színben is elérhető.

 

A Galaxy S22 széria készülékei a Samsung eddigi legtartósabb mobileszközei. Az S22 és az S22+ az első S szériás csúcsmobilok, amelyek a vállalat legerősebb Armor alumínium megoldásával készültek, így a felhasználók szinte bárhol biztonságban tudhatják a készüléküket. A modellek a vállalat első okostelefonjai, amelyek az új Corning® Gorilla® Glass Victus®+ üveggel érkeznek. Az S22 mobilok előlapja és hátlapja is ezzel a tartós védőréteggel készül, így a felhasználóknak kevésbé szükséges aggódni, ha a készülék véletlenül leesne.

 

Az igazi tartósság nem csak a hardveren múlik. A Samsung a lehető legjobb mobilélmény megteremtése érdekében akár négy generáción keresztül elérhetővé teszi az Android rendszerfrissítéseket a Galaxy S22 széria készülékein.

 

A Galaxy S22 széria az eddigi legkörnyezetbarátabb a Samsung kínálatában. A műanyagszennyezés komoly veszélyt jelent a környezetre, az eldobott halászhálók pedig különösen károsak a tengeri élővilágra és az óceánokra. A Samsung vezető természetvédelmi szervezetekkel együttműködve segít az eldobott halászhálók összegyűjtésében, és okostelefonjai alapanyagaként használja fel azokat. A Galaxy S22 széria készülékházaiban használt anyag 20 százalékban tartalmaz az óceánokból összegyűjtött, újrahasznosított műanyagot. A Galaxy S22 sorozat hangszórómodulja, valamint a bekapcsológombok és a hangerőszabályzók belső részei is tartalmaznak újrahasznosított anyagokat.

 

A Galaxy S22 csomagolásában az óceánokból származó műanyagok mellett 100 százalékban újrahasznosított papírt használnak, és a védőfólia is újrahasznosított műanyagból készül.

 

 

A Galaxy S22 széria készülékeit a biztonságos processzorral és külön memóriával felszerelt Samsung Knox Vault biztonsági platformja védi, így az olyan érzékeny adatokat, mint a jelszavak, a biometrikus adatok vagy a Blockchain kulcsok teljes mértékben elkülöníti a telefon fő operációs rendszerétől. A One UI adatvédelmi felülete és az Indicator megkönnyítik az egyes alkalmazások engedélyeinek áttekintését. A felhasználók egyszerűen eldönthetik, hogy engedélyezik vagy letiltják egyes alkalmazások adatokhoz és a kamerához való hozzáférését. A Galaxy S22 széria számos új biztonsági funkciót is bevezet, köztük az ARM mikroarchitektúrát, amellyel megelőzhetők az operációs rendszert és a memóriát célzó kibertámadások.

 

 

A Galaxy S22 és Galaxy S22+ Magyarországon 2022. március 11-től lesz elérhető a samsung.com weboldalon, a szolgáltatóknál és a kiskereskedőknél. A készülék a következő színekben és memória opciókban lesz elérhető:

  • Galaxy S22 és S22+: Fantomfekete, Fantomfehér, Zöld és Rózsaarany 128 GB és 256 GB modellekben 8 GB RAM-mal.

 

A Galaxy S22 modellek 128 GB és 256 GB verziója 334,990 és 354,990 forintos ajánlott fogyasztói áron érkezik. A Galaxy S22+ 128 GB, illetve 256 GB változata pedig 409,990 és 429,990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el.

 

A Galaxy S22 és az S22+ február 9. és március 10-én 23:59 óra között előrendelhető. Az előrendelők egy ráadás Galaxy Buds Pro fülhallgatót kapnak, amelyet a Samsung Members alkalmazásban igényelhetnek. Emellett előrendeléskor, készülékbeszámítás esetén ráadás 35.000 Ft értékű kedvezmény is igénybe vehető.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Több millió Galaxy van veszélyben a Samsung miatt

    Több millió Galaxy van veszélyben a Samsung miatt

    2023.03.30
    | SamMobile
    A Samsung továbbra is figyelmen kívül hagyja a hatalmas biztonsági hibát, amely több millió Galaxy mobilt érint világszerte.
    Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

    Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

    2023.03.13
    | SamMobile
    Az új Galaxy S23 sorozatban csak a Galaxy S23 Ultra kapott frissítést a hátsó kamerához.
     Olcsóbbak lettek a Galaxy S10 készülékei

    Olcsóbbak lettek a Galaxy S10 készülékei

    2020.02.15
    | GsmArena
    A Samsung kedvezményeket kínál a Galaxy S10 sorozathoz Indiában.
    Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

    Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

    2023.04.12
    | Android Police
    Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.