12 ezer forint a Xiaomi új okosórája

2020.05.16| (x)
Címkék:

Tomtop

,

akció

,

Haylou LS05


A Haylou 2019 végén elindította útjára első intelligens óráját, a Haylou LS01-t.

2020-ban a Xiaomi kiadta a Haylou sorozat második intelligens óráját Haylou Solar LS05 néven. Az új, hordozható kütyü kör alakú dizájnnal, fitnesz funkciókkal felszerelt és kevesebb, mint 30 dollárba kerül (ez félelmetes?). Ugorjunk a részletekre!

A négyzet alakú tokkal rendelkező Haylou LS01-től eltérően a napelemes intelligens óra ezúttal kerek megjelenésű, férfiakkal és nőkkel kompatibilis kialakítású lett. 45,3×45×11,3 mm méretű és 54 gramm tömegű mindössze. A tok fémből készült, egyik oldalán egy fizikai gombbal, míg a szíj cserélhető és kapható szilikonból is. Az új intelligens órának 1,28 hüvelykes, teljesen kerek TFT-képernyője van, 240×240 pixel felbontással.

Az új Haylou LS05 IP68-os vízálló intelligens karóra, amelyet kézmosáshoz, esős napokhoz vagy úszáshoz sem kell levenni. Az okosóra 12 edzésmódot támogat: séta, futás, túrázás, kerékpározás, futópad, fitnesz, hegymászás, dinamikus kerékpározás, úszás és még sok más.

Ezenkívül egész napos pulzusmérést is biztosít és támogatja a tudományos alvásfigyelést, a testmozgást, az intelligens értesítést, a Bluetooth 5.0-at is. A Solar LS05 340 mAh kapacitású akkumulátorfal rendelkezik, 15 napos üzemidőt biztosít normál használat mellett.

A Tomtop kínálatában a Xiaomi Haylou Solar LS05 akciósan 37 dollárba kerül. Mivel ez áfahatár alatti összeg, így nem kell külön figyelni az áfamentes szállításra.

 

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.