A Samsung hivatalos videókat tett közzé a Galaxy S24 sorozat mesterséges intelligencia funkcióiról

2024.01.19| GSM Arena

A Samsung rengeteg új mesterséges intelligencia-képességet mutatott be a tegnapi Galaxy Unpacked rendezvény színpadán, a Galaxy S24 sorozaton készült Galaxy AI programcsomag részeként.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Samsung Newsroom most megosztott egy sor videót, amelyek részletesebben bemutatják a Galaxy AI összes új funkcióját. Az Élő Fordító kétirányú, valós idejű hangfordítást kínál 13 nyelven közvetlenül a Samsung Phone alkalmazásból. Az Élő Fordító támogatja a kínai, angol, spanyol, francia, német, hindi, olasz, japán, koreai, lengyel, portugál, thai és vietnami nyelveket, a Samsung pedig további nyelveket ígér a jövőbeni szoftverfrissítések során. A Samsung biztosította, hogy a fordítások az eszközön vannak, és a telefonhívások biztonságosak maradnak.

A Transcript Assist képes átírni, lefordítani és összefoglalni hangfelvételeit. A funkció a Samsung Hangrögzítő alkalmazásba van beépítve, és akár egyetlen felvételen belül is képes megkülönböztetni a különböző hangszórókat.

A Chat Assist hasonló a Live Translate szolgáltatáshoz, mivel 13 támogatott nyelvre fordítja le az üzeneteket. Működik a natív Samsung Messages alkalmazásban, valamint a harmadik féltől származó üzenetküldő alkalmazásokban, és az egyes üzenetek alatt fordításokat jelenít meg. Ez a funkció a beszélgetéstől függően különböző írási stílusokat és hangokat is javasol.

A Note Assist célja, hogy segítsen összefoglalni a jegyzeteit a Samsung Notes alkalmazásban. Automatikus formázást kínál számos választható sablonnal.

A generatív szerkesztés lehetővé teszi az objektumok kiemelését, amelyek átméretezhetők és mozgathatók a képen, vagy teljesen törölhetők az AI tartalomtudatos kitöltéssel. Javaslatok szerkesztése funkció, amely automatikusan javítja a képeket a színprofiljuk megváltoztatásával és a tükröződések eltávolításával.

A GSM Arenának már sikerült némi időt szakítanunk az új Galaxy S24 sorozatra és kipróbálták a Galaxy AI néhány funkcióját. Első benyomásaikat itt tekintheti meg.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei