A Samsung hivatalos videókat tett közzé a Galaxy S24 sorozat mesterséges intelligencia funkcióiról

2024.01.19| GSM Arena

A Samsung rengeteg új mesterséges intelligencia-képességet mutatott be a tegnapi Galaxy Unpacked rendezvény színpadán, a Galaxy S24 sorozaton készült Galaxy AI programcsomag részeként.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Samsung Newsroom most megosztott egy sor videót, amelyek részletesebben bemutatják a Galaxy AI összes új funkcióját. Az Élő Fordító kétirányú, valós idejű hangfordítást kínál 13 nyelven közvetlenül a Samsung Phone alkalmazásból. Az Élő Fordító támogatja a kínai, angol, spanyol, francia, német, hindi, olasz, japán, koreai, lengyel, portugál, thai és vietnami nyelveket, a Samsung pedig további nyelveket ígér a jövőbeni szoftverfrissítések során. A Samsung biztosította, hogy a fordítások az eszközön vannak, és a telefonhívások biztonságosak maradnak.

A Transcript Assist képes átírni, lefordítani és összefoglalni hangfelvételeit. A funkció a Samsung Hangrögzítő alkalmazásba van beépítve, és akár egyetlen felvételen belül is képes megkülönböztetni a különböző hangszórókat.

A Chat Assist hasonló a Live Translate szolgáltatáshoz, mivel 13 támogatott nyelvre fordítja le az üzeneteket. Működik a natív Samsung Messages alkalmazásban, valamint a harmadik féltől származó üzenetküldő alkalmazásokban, és az egyes üzenetek alatt fordításokat jelenít meg. Ez a funkció a beszélgetéstől függően különböző írási stílusokat és hangokat is javasol.

A Note Assist célja, hogy segítsen összefoglalni a jegyzeteit a Samsung Notes alkalmazásban. Automatikus formázást kínál számos választható sablonnal.

A generatív szerkesztés lehetővé teszi az objektumok kiemelését, amelyek átméretezhetők és mozgathatók a képen, vagy teljesen törölhetők az AI tartalomtudatos kitöltéssel. Javaslatok szerkesztése funkció, amely automatikusan javítja a képeket a színprofiljuk megváltoztatásával és a tükröződések eltávolításával.

A GSM Arenának már sikerült némi időt szakítanunk az új Galaxy S24 sorozatra és kipróbálták a Galaxy AI néhány funkcióját. Első benyomásaikat itt tekintheti meg.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei