A Samsung Galaxy S23 sorozat júniusi frissítése késik a talált hibák miatt

2023.06.23| Piunikaweb

A Samsung nemrégiben kiadta a Galaxy S23 sorozat júniusi frissítését, amely néhány ismert probléma hibajavítását, kamera- és teljesítménybeli fejlesztéseket, valamint biztonsági frissítéseket tartalmaz.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A javítás egy új, 2-szeres zoom opciót is hozzáad a kameraalkalmazás Portré üzemmódjához, megoldva az autofókusz funkcióval kapcsolatos problémákat, és változtatásokat hoz az Éjszakai módban. A legújabb frissítés már megjelent Indonéziában, Malajziában, Thaiföldön és a Fülöp-szigeteken.

A friss hírek alapján azonban úgy tűnik, hogy a Samsung elhalasztotta vagy leállította a Galaxy S23 sorozat júniusi frissítését. Ez azért történt, mert a felhasználók problémákba ütköztek a Galaxy S23 eszközök legújabb frissítésének telepítése után Európában, ami a szélesebb körű bevezetés leállásához vezetett.

Egyelőre nem áll rendelkezésre pontos információ arról, hogy a javítás milyen típusú hibát hozott.

A Samsung Galaxy S23 sorozat júniusi frissítése késik a talált hibák miatt

  Jó, ha vannak ilyen szivárgások/források. A teljes dokumentáció/javítási megjegyzések hiánya azonban némileg irrelevánssá teszi a szivárgásokat, mivel csak a Samsung tudja megerősíteni ezeket a szivárgásokat.

Forrás

  Ha a Samsung egyszerűen elmondaná nekünk a változásnaplóban, hogy valójában mi változott, tudod, mire való a változásnapló. Vajon miért nem teszik.

Forrás

Azt is feltételezik, hogy a Samsung megoldja az összes ismert problémát, és új frissítést ad ki a termékcsaládhoz. Ezt a hírt azonban néhány felhasználó nem fogadta jól.

A Samsung Galaxy S23 sorozat júniusi frissítése késik a talált hibák miatt

 

  Nem, megint…????????. A júniusi frissítés a legfontosabb vagy legfelkapottabb frissítés a Galaxy S23 sorozat megjelenése óta.

  Forrás

  Európában senki sem talált hibát, mert itt soha nem adták ki. De jobb, ha megoldja a problémákat, és stabil frissítést ad a felhasználóknak.

  Forrás

A szoftverfrissítések hibái nem ritkák, mivel különböző tényezőkből fakadhatnak. Mindazonáltal nagyon fontos, hogy a vállalat megfelelően tesztelje a javítást, és a kiadás előtt kezelje az összes problémát.

Ez segít megelőzni a felhasználók eszközeire vagy élményeire gyakorolt negatív hatásokat. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a felhasználók nem először tapasztalnak ilyen késéseket. Nevezetesen, hogy késésekbe ütköztek a Samsung One UI 5.0 (Android 13) béta 2 kiadásában is.

Amint azt egy jól ismert tippadó (Ice Universe) megerősítette, a frissítési késedelem nem az európai egységeknél, hanem egyes SM-S918B modelleknél talált hibának köszönhető.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

2023.03.13
| SamMobile
Az új Galaxy S23 sorozatban csak a Galaxy S23 Ultra kapott frissítést a hátsó kamerához.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
Ezek a régebbi Samsungok kapják meg a Galaxy S23 kamerafunkcióit

Ezek a régebbi Samsungok kapják meg a Galaxy S23 kamerafunkcióit

2023.04.12
| Phone Arena
A Galaxy S23 sorozat számos új kamerafunkcióval érkezett az év eleji megjelenésekor, de a régebbi Samsung telefonok is megkapják az említett funkciókat.
A Samsung hivatalosan is bejelentette a One UI 6.0-t!

A Samsung hivatalosan is bejelentette a One UI 6.0-t!

2023.10.06
| SamMobile
A Samsung Developer Conference 2023 tegnap este kezdődött, és az egyik legjobban várt bejelentés a One UI 6.0 volt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei